11 mei open!

YES WE ARE OPEN AGAIN, WE’VE MISSED YOU! 

Aanstaande maandag 11 mei mogen we onze deuren weer openen!

Geweldig nieuws, waar we met z’n allen heel erg naar hebben uitgekeken. We verheugen ons enorm je weer te kunnen verwelkomen en je weer van een prachtige coupe en of kleur te mogen voorzien.

Wij nemen morgen (7 mei) telefonisch contact op met alle klanten die al een afspraak gepland hadden! We doen ons best iedereen zo snel mogelijk te contacten en in te kunnen inplannen. (Dus heb je bij ons al een afspraak gepland bijv. op 21 mei, dan bellen wij jou op voor een nieuwe afspraak! Je hoeft niets te doen!)

We zullen natuurlijk goed moeten puzzelen met onze planning omdat we te maken hebben met de door het RIVM gestelde maatregelen en regels die we op moeten volgen.

Voor het maken van een afspraak kun je terecht op onze online klik hier 

Of bel ons op 0475-49 63 04 of 06-51 35 28 27.


LET OP!! : We zeggen er graag even bij dat bij…..

Dat alle afspraken die online gemaakt worden via onze online agenda zijn onder voorbehoud. Dit omdat we de planning zo soepel mogelijk willen laten verlopen en de richtlijnen van het RIVM strikt willen opvolgen.


We werken daarom ook met ruimere openingstijden om zo drukte te kunnen spreiden. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen op een zo veilig mogelijke manier helpen!  Het kan dus zijn dat wij de afspraak verplaatsen, uiteraard nemen wij tijdig contact met je op.

We vragen hiervoor je begrip.

We kunnen niet wachten tot we weer aan de slag mogen, we hebben er heel veel zin in!

Tot snel!

Liefs, Team Haar & Zo by Bo