9 Redenen waarom de bob een fantastische haircut is!

De bob is en blijft!

En we leggen je graag uit waarom, want dit is het model waar je eindeloos veel kanten op kunt.

9 redenen waarom je het gewoon zou moeten doen!

 

1. De bob geeft volume!

Dat wilt toch iedereen?  Bij lang(er) haar zie je vaak dunne doorschijnende punten. Dat is met een bob een ander verhaal. Doordat alle dunne droge en gespleten punten afgeknipt worden zorgt dat ervoor dat jouw haar mooi gelijk valt waardoor het enorm veel volume geeft!

2. Jouw haar voelt gezond en is gezond!

Weg met dode haarpunten! Heb je jouw haar vaker gekruld? Gekleurd of geblondeerd? Met deze coupe knip je meteen al het poreuze haar eraf. Kort haar is ook een stuk sterker en minder kwetsbaar dan lang haar. Het wordt door al het afgeknipte poreuze haar, juist een heel stuk sterker. Split is namelijk net als een ‘cadeau lint’, dat kruipt omhoog, laat jouw haar dus splijten en enorm beschadigen. Dat is met een bob die je regelmatig knipt verleden tijd.  En daardoor heb je meteen weer glans zoals nooit tevoren!

3. Kort(er) haar bespaard!

Tijd, geld en product! Met een bob heb je minder (kleur)product nodig, minder tijd (afhankelijk van jouw kleurwens) , en is dus goedkoper dan bijv. wanneer je jouw lange dikke haar wilt laten kleuren.  En daarnaast heb je ook veel minder van jouw professionele shampoo / conditioner / masker nodig . Zo doe je er ook nog langer mee.

4. Jouw haar droogt snel

Dat is super handig! Je wast je haar makkelijker en het is handig met stylen. Het kost je niet meer zoveel tijd.

5.  Het staat stoer, vrouwelijk en fris!

Een korte coupe haalt je gezicht op. Lang haar kan soms lijzig zijn, tuttig en je een vermoeide uitstraling geven, en dat is wel het laatste wat je wilt. Met kort haar voorkom je dit en zie je er altijd fris en fruitig uit! En dat maakt ook dat je je stoer en vrouwelijk voelt.

6. Eindeloos veel mogelijkheden met jouw haar!

Met een bob kun je eindeloos variëren. Van leuk opsteken in een knotje of half knotje, tot het binden van een leuk sjaaltje in je haar! Bovendien is het lekker luchtig in jouw nek en dus heerlijk bij warme temperaturen. Daarnaast heb je natuurlijk ook eindeloos veel mogelijkheid bij het laten kleuren van jouw haar! Denk aan balayage, freehand painting of mooie  high- en babylights. Kijk gerust naar ons eigen werk in onze portfolio of op onze Facebookpagina voor eindeloos veel inspiratie.

7. Ik wil wel, maar ik kan niet?!

Heb je niet de volle lengte aan de zijkant? Laat ons jou adviseren door jouw haar net even aan de zijkant op te vullen onze 100% human hair Clip Ins! Zo kun je toch genieten van een mooie volle Bob! En psstt… dat is niet duur! Je kunt beide zijkanten opvullen al voor €35,00! En met de Clip Ins bepaal je zelf jouw look, doordat je dit volume/lengte systeem zelf kunt in en uitdoen en dus niet schadelijk is voor jouw haar.

8. Jouw haar blijft beter in model zitten

Wanneer je iets leuks met je haar gedaan hebt zoals opsteken of een mooie wavy curl gemaakt hebt, blijft het uiteindelijk vaak beter zitten dan wanneer je lang haar hebt. Dit zakt in lang haar sneller uit omdat het een stuk zwaarder is en misschien geen lagen heeft. Vandaar je mooie slag er vaak meteen uit is.

9. Let’s do it! Klik hier om je afspraak te maken!

Ga ervoor! Life is too short, to have boring hair.

Hieronder mooie beelden voor nog meer inspiratie om het te doen!