25% korting

voor jou en je vriendin!

Actie:Bring a Friend!

Als jij enthousiast over ons bent en jouw vriendin en aandraagt aan onze salon, krijgt jouw Friend  25% korting op de hele behandeling en producten als ze bij ons is. En jij ook! Dat doen we omdat we jou graag willen bedanken voor jouw enthousiasme en tevredenheid over ons omdat je ons een nieuwe klant aandraagt.

Hoe werkt de Bring A Friend voucher?

Als je bij ons bent geweest voor een behandeling in de salon ontvang je bij het afrekenen een voucher met een unieke barcode gekoppeld aan jouw naam. Deze Bring a Friend voucher geef je aan jouw Friend .

Als jou Friend komt met de Bring a Friend voucher , scannen wij de barcode en krijgt jouw Friend meteen de 25% korting bij het afrekenen. Zodra ze de voucher heeft ingeleverd is deze bon meteen ook voor jou verzilverd. Zodat jij ook kunt genieten van 25% korting op behandelingen en producten, bij jouw eerstvolgende behandeling. Uiteraard mogen jullie samen komen, maar als dat niet lukt is dat geen enkel probleem. Los van elkaar kunnen jullie gewoon gebruik maken van dit mooie cadeau.

Voorwaarden Bring a Friend voucher: 

  • De korting geldt op alle behandelingen en op geselecteerde haarverzorgingsproducten.
  • De korting is niet geldig op Olaplex (behandelingen/producten), en niet op tools en borstels.
  • De bon is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Jouw Friend (aan wie je jouw Bring a Friend bon geeft) is bij ons een nieuwe klant in de salon / of is langer dan 1 jaar niet meer bij ons geweest.