25% korting

voor jou en je vriendin!

Actie:Bring a Friend!

Als jij enthousiast over ons bent en jouw vriendin aan ons aandraagt, krijgt jouw vriendin 25% korting op de hele behandeling en producten als ze bij ons is. En jij ook! Dat doen we omdat we jou graag willen bedanken voor jouw enthousiasme en tevredenheid over ons omdat je ons een nieuwe klant aandraagt.

Hoe werkt de Bring A Friend voucher?

Als je bij ons bent geweest voor een behandeling in de salon ontvang je bij het afrekenen een voucher met een unieke barcode gekoppeld aan jouw naam. Wij doen de voucher in een luxe cadeau mapje, en deze geef je aan jouw Friend .

Als ze komt met de Bring a Friend voucher , scannen wij de barcode en krijgt jouw vriendin meteen de 25% korting bij het afrekenen. Zodra ze de voucher heeft ingeleverd is deze bon meteen ook voor jou verzilverd. Zodat jij ook kunt genieten van 25% korting op behandelingen en producten bij jouw eerstvolgende behandeling. Uiteraard mogen jullie samen komen, maar als dat niet lukt is dat geen enkel probleem. Los van elkaar kunnen jullie gewoon gebruik maken van dit mooie cadeau.

  • De korting geldt op alle behandelingen en haarverzorgingsproducten. M.u.v. Olaplex producten en Olaplex behandelingen en m.u.v. Hotstyler/Diva Tool.
  • De bon is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Jouw Friend (aan wie je jouw Bring a Friend bon geeft) is bij ons een nieuwe klant in de salon / of is langer dan 1 jaar niet meer bij ons geweest.

 

Deel deze actie