Clip-In Extensions

 

CLIP-IN EXTENSIONS

Jouw look bepaal je zelf, wanneer je maar wilt!

Clip- In Extensions zijn de oplossing voor extra lengte en/of volume in jouw haar.

Clip Ins is een perfect volume- en lengtesysteem die totaal niet schadelijk is voor het haar omdat je dit gemakkelijk zelf bevestigd aan jouw eigen haar d.m.v. stevige Clips. Je kunt dus zelf beslissen wanneer je dit systeem in en uit kunt doen.

En dus scheelt het je tijd met bijv. jouw haar drogen na het douchen (vaste extensions duren een eeuwigheid met drogen), en het slaapt lekker omdat je niet op harde waxjes ligt. Er hangt en trekt niets aan je eigen haar waardoor je ook geen kale plekken kunt krijgen, en er blijven met het uithalen geen schadelijke lijmresten achter die je haar kunnen beschadigen. Er zit niks vast met harde lijm/bondjes of waxjes zoals bij schadelijke wax-extensions.  Daarbij zijn Clip-In Extensions een heel stuk goedkoper dan de bekende wax-extensions of waves.  Clip- In Extensions gaan lang mee, en zijn gemakkelijk te verzorgen.

We kunnen de Clip- In Extensions aanmeten naar jouw behoefte, kleur en wens. Alles is mogelijk!

Onze Clip – In Extensions zijn gemaakt van 100%  echt menselijk haar  en kun je dus gerust bewerken met een krul-, stijltang of stylingtool, en kunnen we zelfs kleuren om naar jouw haarkleur aan te passen.

We hebben keuze uit 3 lengtes:

–       35 cm lengte.

–       46 cm lengte

(Deze lengte draagt Bo in het filmpje)

–       56 cm lengte.

Om je een idee te geven: Je hebt al een volle haardos v.a. € 150,- (4 stroken in 35cm)

 

(€113,00 betaal je ((dus 15% korting)) als je onze Kaart & Zo by Bo hebt)

Ons assortiment bestaat uit ruime keuze in kleur, en kunnen ook onderling met elkaar gemixt worden voor een speciaal kleureffect. De Clip – In Extensions gaan per stuk(per baan) maar kunnen ook per set. We kijken naar wat voor jou voldoende is om jouw haar wens te bereiken, je bent dus in afname nergens aan gebonden. We kunnen de Clip – Ins aanpassen op jouw eigen haar kleur, en kunnen ze dus kleuren.

We raden aan indien je van plan bent om van kleur te switchen, dit eerst doet met jouw eigen haar en daar de Clip – Ins op aan te passen. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren werken wij graag op afspraak als je de Clip – In Extensions graag wilt bewonderen.

Wil je hier graag voor langskomen? Wij werken graag op afspraak. Bel ons even op 0475-496304 of stuur een Whatsapp bericht 06-51352827 of stuur ons een bericht, klik hier

Hoe lang doe je met een set Clip-In extensions?

Dat ligt er helemaal aan hoe je met de set omgaat. Draag je ze elke dag? Stijl je ze vaak?  Ons advies: gebruik altijd onze geadviseerde producten en hittebescherming, en was deze niet (te) vaak ongeveer 1x p. 3-4 maanden. We zullen je er alles over vertellen als je bij ons bent. Als je dat doet, dan zul je zien dat je er zeker 1 jaar tot 1,5 jaar plezier van zult hebben!

 

Deze dame op de foto draagt een set van 5 stroken Clip-Ins in maat 46cm lengte.

 

 

 

 

 

 

 

Deze dame draagt 5 stroken Clip-Ins in 56cm (dat is de langste lengte)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier het filmpje van Bo

 

Bekijk hier een (ouder) filmpje, waarin je ziet dat Clip – Ins ook op kleur gemaakt kunnen worden.