Collega gezocht!

VACATURE : COLLEGA – COLORISTA GEZOCHT!

Wegens drukte in de salon zijn wij op zoek naar een extra TEAM LID > haarstylist(e) om ons team te versterken! Voor ongeveer 3 a 4 dagen per week. Heb jij net als onze collega’s en klanten een enorme passie voor kleuren en knippen?

 

Ben jij een colorista en haarfreak in hart en nieren? Wil jij alles uit jouw vak halen wat er in zit, heb je geen 9-5 mentaliteit en ben je bereid te werken tot je laatste klant(en) klaar is/zijn? Wil je heerlijk werken in een prachtige salon tussen gepassioneerde en gezellige collega’s, en heb jij hart voor de zaak? Er wordt wekelijks getraind op de laatste kleur en knip technieken en veel vergaderd om de kwaliteit en aandacht voor onze klanten hoog in het vaandel te houden!

MUST:
-Heb jij kennis en ervaring in het maken van balayages en kleurtechnieken? Want dat is een absolute must!

– Heb je kennis over trends winter/zomer 2019?  Weet jij wat klanten willen en kun/durf je ze goed te adviseren?
– Je kunt zelfstandig werken
– Je bent opgewassen tegen drukte

– Je hebt salon ervaring
– Je bent flexibel in je werktijden- en dagen (je ontvangt een werkrooster 3 mndn vooruit)

Dan willen wij jou!

Wat kun je van ons verwachten? :
Super leuk werk aanbod, onze klanten komen uit het hele land en staan open voor de nieuwste kleuringen en technieken.
We bieden jou de allernieuwste (kleur)technieken, trainingen, shows en allerlei leuke kappers activiteiten. Wij werken met unieke producten in Nederland zoals Malibu C, Olaplex , Color Reset en Schwarzkopf Professional. We zijn zelfs Spectrumlid en maken deel uit van het Essential Looks team by Schwarzkopf Professional. Dat zorgt voor continue scholing en we worden regelmatig uitgekozen als pilot om met de allernieuwste producten te werken die (nog) niet op de markt zijn. Ook zijn we super actief op social media zoals Facebook en Instagram.
We bieden je een spetterende baan aan, met super leuke (jonge) klanten. Dus ben jij net als onze collega’s en klanten/team, dan willen wij jou! Mail ons!

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform het CAO van de ANKO.

Stuur je motivatie en CV met foto (‘s) van jezelf,  en foto’s van jouw werk (voor en na) naar haarenzo@online.nl en/of  bo.kantoor@gmail.com. Vergeet ook niet je werkervaring te noteren en een mooie motivatie.

Denk nu niet: ‘’ aiii, dat is te hoog gegrepen ik ben vast niet goed genoeg’’. Nee, gewoon mailen! 🙂 Laat dat maar aan ons over!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Groetjes Bo en Team Haar & Zo by Bo