COLOUR RESET, lichter maken zonder blonderen!

Wat een uitkomst!

We kunnen eindelijk het haar lichter maken zonder blonderen en zonder schade aan het haar aan te richten.

Wil jij graag van donker naar licht(er)?
Ben je altijd licht geweest en heb jij jouw haar de laatste tijd donker laten kleuren, maar je wilt weer licht(er)? Of heb je misschien wel spijt dat je jouw haar laatste tijd (te) donker hebt laten kleuren?

Kom je maar niet van jouw donkere haarkleur af en durft jouw kapper er niet aan te beginnen? Of hoor je steeds dat het in stappen moet maar er komt geen einde aan?

Wij omarmen je!  Want wij kunnen het namelijk wel!

ZONDER het haar te hoeven blonderen en ZONDER beschadigen kunnen wij dat! We kunnen een (oude) donkere kleur verwijderen en uit het haar halen zonder schade aan te brengen, zodat we eindelijk en snel jouw wenskleur kunnen behalen!

Deze behandeling die wij uitvoeren in de salon is 100% goed voor het haar.

De Colour Reset  bevat:

–          Geen ammonia

–          Geen blondering

–          100% Vegan

–          100% Dierproefvrij

 

 

Zie hieronder diverse voorbeelden van kleuringen die wij hebben gemaakt met de Colour Reset. Het is nog zo ontzettend nieuw dat we uiteraard ons portfolio graag aanvullen met nog meer voor & na foto’s!

foto 1: Voor. Hoe Loraine binnenkwam
foto 2: Midden. Na de Colour Reset behandeling
foto 3: Na. Na de Colour Reset behandeling hebben we een balayage techniek toegepast met Olaplex.

Foto 1: Voor. Hoe Liana binnenkwam met een donkere balk/streep in de lengtes
foto 2: Middenin. Na de Colour Reset behandeling.
Foto 3: Na. We hebben een painting gemaakt, zie hoe mooi assig en helder het haar geworden is!

Foto 1: Voor. Hoe Alicia binnenkwam. Met donkere aanzet en poreuze lichte lengtes.
Foto 2. Middenin. Na de Colour Reset behandeling
Foto 3: Na. Het eindresultaat, een perfect sprankelende kopertint en supersterk haar!

  • Wat doet Colour Reset precies?

Wat we doen is dat we de kleurmoleculen (‘de verfpigmenten’) die in het haar vastzitten, groter maken waardoor we ze uit het haar kunnen spoelen. Dit doen we op een 100% verantwoorde en gezonde wijze. Waardoor de ondergrond zichtbaar wordt, en we daarna het haar kunnen gaan (in)kleuren.

  • Is mijn haar dan meteen in de juiste kleur na de Colour Reset?:

Nee, niet perse.  We spoelen de pigmenten uit het haar, waardoor de ondergrond zichtbaar wordt. Het is niet perse blond, maar de ondergrond die onder de donkere kleurlaag heeft gezeten word zichtbaar. Wat er zichtbaar word ligt helemaal aan wat de geschiedenis van het haar is, en de haar kwaliteit. Na de Colour Reset gaan we het haar meteen inkleuren naar wens en mogelijkheid. Zie de Colour Reset als een voorafje als je gaat dineren. Het doet veel vooraf, maar het grote werk moet nog gebeuren.

Zie het ook een beetje als een tekening. De tekening wordt uitgegumd, en daarna kunnen we zien wat voor canvas we hebben. Dus de Colour Reset creëert een nieuw canvas, vrij van perikelen waardoor we dus veel meer mogelijkheden hebben als wenskleur die we kunnen gaan maken.

  • Ik heb mijn haar altijd licht gehad, en nu de laatste tijd donker gekleurd. Ik wil zo graag weer blond. Kan dat met de Colour Reset?

Jazeker! Dat kan. Want wat onder de donkere kleur zit, is licht. En we spoelen de donkere pigmenten uit het haar waardoor een lichte ondergrond zichtbaar wordt. Deze kunnen we dan nog extra verhelderen door er nog een paar super mooie sprankelende highlights in te maken of een prachtige balayage. Ofwel, misschien is een toner ook wel voldoende? Dat bespreken we allemaal in het adviesgesprek vooraf.

  • Ik heb al heel lang mijn haar niet gekleurd, en ik ben bang voor blondering of ontkleuren. Kan ik dan ook mijn haar lichter maken met Colour Reset?

Nee, dat gaat niet. Want er zitten geen ‘verfpigmenten’ in het haar, en dus kan Colour Reset ook niets verwijderen in het haar. En dus zou de Colour Reset behandeling onnodig zijn. Maar hiervoor hebben we wel hele andere behandelingen! Laat je gerust adviseren. En misschien maakt dit je ook al wat geruster, want wat we doen in de salon is het haar zacht behandelen met een super milde en zachte ontkleuring van Blond Me (Schwarzkopf Professional) hierbij maken we gebruik van Olaplex, en gebruiken hierbij een zo laag mogelijk percentage vloeistof zodat je absoluut niet bang hoeft te zijn dat jouw haar beschadigt raakt.

  • Mijn haar is heel poreus, kan het nu dan wel lichter worden door de Colour Reset?

Dat kan, maar dat ligt volledig aan wat er onder de ‘geverfde laag’ zit? En jouw kleurwens. Daarbij gaan we kijken wat er natuurlijk mogelijk is. Want de Colour Reset is geen vervanging van blondering. Het is een voorafje, dus na de Colour Reset moet er nog gekleurd worden. En als het haar heel helder moet worden moeten we dat met blondering doen. En als jouw haar niet gezond is/zeer poreus, krijgen we ook nooit een mooie gezonde kleur. We raden dan aan om bij ons in de salon langs te komen zodat we advies kunnen geven over welke herstellende behandeling het beste is voor jouw haar.

  • Ik kleur mijn haar al jarenlang zwart of heel donkerbruin. Met pakjes van de drogisterij. Ik wil ze super licht blond. Kan dat in een keer?

Nee, dat kan niet. Was het maar waar! Stel je niet voor dat je met jarenlang zwart haar (met pakjes gekleurd), als een sprankelende blondine de salon verlaat. Dat zou geweldig zijn! In thuiskleuringen zoals de pakjes van drogisterijen en eventueel Henna, moeten we een heel ander behandelprogramma opstellen. Want in deze thuiskleur-pakjes zitten een heel hoop chemicalien en metalen die een chemische reactie kunnen veroorzaken bij het ontkleuren van het haar. Daarvoor moeten we te werk gaan met Malibu C. Wat dat is lees je hier. Je moet ergens beginnen! Als het maar goed gebeurt, en daar kun je bij ons van uit. Just do it!

Ieder haar is anders en reageert anders, neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op, we geven je graag advies bij ons in de salon!

Hieronder vind je een paar voorbeelden uit Amerika, waar dit product al een enorme hit is, en volop gebruikt word.

En bekijk het officiële Colour Reset filmpje, klik hier.

bron foto: https://colourreset.com/pages/gallery

 

Bron foto: https://colourreset.com/pages/gallery

bron foto: https://colourreset.com/pages/gallery