Colour Reset Lindsey

We zijn nu een tijdje bezig met de Colour Reset en we kunnen niet anders dan in onze handjes knijpen dan dat we superblij zijn met dit nieuwe product!

Eindelijk kunnen we niveau’s lichter gaan dan dat we hiervoor niet konden. En dat zonder het haar te hoeven ontkleuren (in de eerste stap), wat er onder de Colour Reset uit komt bepaalt natuurlijk hoe ver we kunnen gaan in de 2e stap. Maar deze 2 stappen worden wel gezet in 1 dag.  Lees hier de volledige blog waarin we antwoord geven op misschien wel jouw vraag!

Bij Lindsey zaten wel -tig kleuren in het haar. Haar eigen haarkleur wilde ze graag behouden bovenop, deze hebben we dan ook niet gekleurd. De lengtes daarentegen zat een hoop geschiedenis in. Het haar was zeer donker gekleurd, een keer met rood ingekleurd en ook zaten er koperen/rossige gedeeltes in het haar. Lindsey wilde graag een zo helder mogelijke balayage kleuring.

We hebben het haar van Lindsey voorbehandeld met de Colour Reset. en daarna gekleurd in een prachtige balayage. Zonder de Colour Reset hadden we zeker niet zo licht uitgekomen zoals we nu hebben bereikt.

Wil je graag meer informatie over deze behandeling? We maken altijd standaard een prijsopgave vooraf aan de behandeling wanneer je bij ons bent. Zodat je altijd precies weet vooraf wat jouw behandeling kost en zo ook niet voor een verrassing komt te staan.

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder!

Bekijk hier de make-over van Lindsey.