Contact

Wil je een afspraak maken? Dat kan telefonisch of via deze knop. Voor overige vragen kun je het formulier hieronder gebruiken.

maak een afspraak

Haar & Zo by Bo

Eduard van Wegbergplein 29
6093 EX Heythuysen

T: 0475-496304
E: info@haarenzobybo.nl

Whatsapp: 06- 513 528 27

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00-17:00

Woensdag 9:00-17:00

Donderdag 9:00-17:00

Vrijdag 9:00-18:30
Zaterdag 8:00-15:00


  Contactformulier

  Veel gestelde vragen

  Wat kost het als ik mijn haar laat kleuren?

  Stuur ons een foto van jouw haren los, genomen in daglicht (en zonder flits). Dan hebben we een goed beeld van jouw haren op dit moment. Stuur ons ook graag een foto van jouw inspiratie-kleur die je als wens hebt. Zo kunnen wij goed advies geven welke behandeling er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Wij geven altijd een prijsopgave als je bij ons bent, je komt zo dus ook nooit voor een verrassing te staan en we kunnen altijd met je meedenken naar wens en budget.

  Deze foto’s van jouw haar en inspiratie, kun je ons toesturen per e-mail : info@haarenzobybo.nl of  via een privé berichtje op Facebook.

  Of stuur je foto’s/vragen naar ons toe op Whatsapp: 06- 513 528 27

  Kan ik makkelijk parkeren? En is het gratis?

  Je kunt gratis parkeren in heel Heythuysen. Maar let op! Soms heb je een parkeerschijf nodig, vooral in het centrum.

  Let op: Het makkelijkste parkeren is, om de TomTom in te stellen met het adres: De Gaard, Heythuysen. Dan kom je uit op het parkeerterrein achter ons en loop je ons gemakkelijk tegemoet (100m loopafstand).

  We liggen namelijk iets ”verstopt” op een plein, tegenover Scapino. De Scapino zie je vanaf dit parkeerterrein meteen liggen, dan weet je dat je goed zit en je er bijna bent.

  We zijn ook rolstoel toegankelijk!

  Waar kan ik mijn voor & na foto vinden?

  Ben je pas bij ons geweest?  Hier kun je de foto’s vinden. Klik vervolgens op jouw foto en deel ze meteen op social media!

  Tag ons met #haarenzobybo #haarenzoheythuysen. En misschien win jij wel jouw volgende haarbehandeling cadeau, of een verwenkit vol met je favoriete haarproducten bij je eerstvolgende behandeling cadeau! Regelmatig roepen wij een winnares uit.

  Staan jouw foto’s er nog niet bij? Stuur een privé bericht naar ons via Facebook, of stuur ons een berichtje via Whatsapp 06-513 528 27