Help, groen haar!

🤢Help!! 🐸🤢GROEN HAAR!!🤢🌳

Weet jij wat je moet doen?

1. Blijf kalm
2. Bel 0475-496304
3. Bespaar je de ‘stank’ en gedoe met tomatenpuree of ketchup want….  hieronder lees je wat je het allerbeste kunt doen wanneer je dit overkomt!

 

In de kleurenleer heft rood, groen op. Met rode pigmenten neutraliseer je groene pigmenten. En daardoor komt er weer een acceptabele kleur vrij. Maar….. eerst is het belangrijk om te weten waardoor het komt dat je “groen” haar hebt.

🍀Dat komt doordat er koperdeeltjes zitten in zwembadwater/chloorwater (chemicaliën) en die gaan oxideren in het haar, wanneer het haar poreus is. En dat maakt dat het haar groen word.

🍀Het enige wat een tijdelijk redmiddel is als je op vakantie bent, is om een Aspro bruistablet op 60 ML water op te lossen en dat over de groene massa in te laten werken. (Nog altijd beter dan de stinkende tomatensmurrie op jouw haar te zetten!)
Door Aspro-bruis op het haar te zetten zal het tijdelijk helpen maar het allerbeste kun je bij ons komen, na jouw vakantie. Zodat wij haren op een gezonde manier schoon kunnen maken.

🍀We moeten zorgen dat alle chloordelen (chemicaliën) en zouten uit zeewater (mineralen) uit het haar verwijderd worden vanbinnen uit. Deze mineralen en chemicaliën hechten zich namelijk zo vast aan de binnenkant van het haar, dat los je niet even snel en zomaar op.

Wanneer je dit niet doet kan jouw haar chemische reacties opleveren wanneer je jouw haar wilt laten kleuren en het blijft je achtervolgen…

 

🍀Heb jij dus groen haar gekregen vanwege zoutwater en chloor-zwembadwater? Laat dan deze SUPER behandeling uitvoeren!  Vraag ons naar de Malibu C (Crystal Gel) behandeling . v.a. €39,50. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur, daarna is het opgelost en straalt jouw haar weer! Het is als het ware een soort ”antibiotica” maar dan voor de binnenkant van jouw haar. Door deze behandeling wordt het hele haar schoongemaakt van binnenuit, en worden de schadelijke koperdeeltjes, mineralen en metalen uit het haar verwijderd.  Doe je dat niet? Dan komt de groene waas/schijn terug. En door de achtergebleven mineralen en metalen kan een nieuwe kleur zich hieraan hechten. Daarom kan jouw haar hierdoor sneller dof worden terwijl je dan net bij de kapper bent geweest. Super zonde, toch?! Ook wil je een chemische reactie liever niet, dus genoeg redenen om zo’n Malibu C behandeling te laten doen!

 

 

🍀We hebben daarnaast ook gloednieuwe producten van Schwarzkopf Professional die ervoor zorgen dat je de groene waas kunt voorkomen. ⛑voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen! We geven je er in de salon graag meer informatie over, kom langs!

 

Vraag ons gerust om advies!