Help, mijn haar is 🍌geel!

 


Blog: 🍌🍌ANTI-GEEL VAKANTIE HAAR!

We houden allemaal van mooi blond haar, toch?! Maar door de zon wordt ons haar CHIQUITA🍌 geel! Dat willen we niet, en daarom is het belangrijk om geel haar tegen te gaan.

Hier volgen diverse tips die je kunt doen om jouw stralende lokken mooi blond te houden.🌞

🌞1. Wees goed bevriend met Een goede professionele zilvershampoo! Niet te missen wanneer de zon flink schijnt. Zeker op vakantie en wanneer je veel buiten bent. We hebben verschillende neutraliserende zilvershampoo’s voor elk haartype en elke blondtint/haarkleur. Zo houdt je het langste plezier van jouw mooie kleuring. Anders is het toch super zonde om het niet goed te onderhouden, en is het zonde om onnodig rond te lopen met geel haar?!

🌞Gebruik een goede en professionele zilvershampoo om jouw haren te verzorgen en mooi op kleur te houden. Waarom geen van de drogisterij??

Veelal  heeft het er mee te maken dat drogisterij producten niet de ingrediënten bevatten om blond haar te verzorgen, en goed te kunnen (tegen)pigmenten. De (violet)pigmenten zijn te zwak waardoor ze niets doen, en drogen het haar ontzettend uit. Mede door de siliconen die in het haar zitten, het lijkt alsof jouw haar zacht is en verzorgt. Maar in de werkelijkheid slipt het jouw haren dicht en komt het geen voedingsstoffen toe.

Bekijk hier het filmpje over de > Zilvershampoo Battle : https://www.facebook.com/HaarEnZoHeythuysen/videos/1548452835192370/

Wil jij graag advies welke shampoo het beste past? Stuur ons een berichtje en we geven je graag advies. Versturen van de producten doen we ook, dan komt er €6,95 track & trace verzendkosten bij.

🌞2. Toner!!! Het beste redmiddel wanneer je ‘last’ hebt van vakantiehaar. Vakantie haar dat echt gelig is, waar geen zilvershampoo meer tegenop kan, en wanneer jouw haar niet meer sprankelt. Sla dan zeker geen toner behandeling over.

Wat dat is lees je hier:

Wat is een toner?

Maak jouw afspraak hiervoor online. Kies de optie: TONER. Een toner behandeling kost €31,00 en duurt ongeveer 1 uurtje. Daarna geniet je weer van jouw super mooie blonde haar.

🌞3. Heb je bij ons jouw haren laten kleuren en kom je binnen 3 weken terug voor een TONER behandeling? Dan ontvang je €10,00 korting. Hiervoor betaal je dan niet €31,00 maar €21,00. Indien we meer product nodig hebben i.v.m. lang en/of dik haar, dan kan het zijn dat er €6 bij kan komen. Hiervan brengen we je vooraf we de behandeling toepassen, van op de hoogte.

🌞4. Tip van Flip: ben je nu op vakantie? Of ga je nog met vakantie? Bevochtig jouw haar altijd eerst even, voordat je het zwembad of de zee in gaat. Jouw haar is namelijk net als een spons en zuigt zich anders volledig vol met chloorwater of zoutwater wanneer je het niet eerst even nat maakt. Spring dus eerst even onder de stranddouche. En doe er een lekker verzorgend product in. Bijvoorbeeld Olaplex no. 3 of no. 6!

🌞5. Bescherm jouw haren tegen schadelijke UV-straling. Net zoals je huid verbrand, kan ook het haar verbranden. Aan verkleuren kun je helaas niets doen, zet daarvoor een leuk hoedje op. Aan verbranding/beschadiging van het haar kun je wel iets tegen doen. Daarom is het belangrijk om het haar goed te pamperen met UV-beschermende producten. We hebben heel veel verschillende producten en voor iedereen wat wils, kom even langs in de salon en we geven je advies op maat.