ik wil mijn haar blond!

ik wil blond!

Een van de meest voorkomende behandelingen die we doen in de salon is iemand van donker naar licht kleuren.

We krijgen vaak via de chat een foto van iemand met een heel donkere haarkleur die als wenskleur heeft om naar blond te gaan, zoals bijvoorbeeld ook bij deze dame hieronder op de foto.

 

Deze dame is bij ons geweest. Ze had de onderste foto als wenskleur.

De wenskleur die ze had , zo licht dat hebben we (nog) niet bereikt. Lees de blog verder waarom dat (nog) niet is gelukt.

 

 

 

 

Wat kost dat?
We begrijpen heel goed dat je dit graag vooraf wilt weten voor je de afspraak maakt. Maar er zitten een hoop factoren aan: geschiedenis, haarkwaliteit en budget.

Want voor deze specifieke klus heb je: tijd , geduld, en geld nodig en natuurlijk een goed humeur! En… een zitkont. Jaja! Want…

Verwacht niet dat je na 1 sessie met een bos dansend wapperend blond haar onze deur uit wandelt. Want hoe graag ook wij dat zouden willen voor jou…. dat gaat niet gebeuren, en dat komt niet door ons als kleurspecialist.
Wij zijn namelijk gelimiteerd aan het ‘canvas’ waarmee je bij ons in de stoel plaatsneemt.

Zie het lichter maken van jouw haar het ‘canvas’, als ‘het behang’ dat je er graag af wilt halen bij het renoveren van je nieuwe huiskamer.
En ‘het behang’ staat synoniem voor jouw haarkleurgeschiedenis.
We gaan met jou samen zitten tijdens ons advies gesprek en vragen naar de geschiedenis. Dit is super belangrijk en ben hier ook alsjeblieft eerlijk over! Zo weten we namelijk welke stappen we moeten zetten om jouw haar schoon te maken zodat niets ons in de weg kan zitten tijdens deze belangrijke operatie.

Dan gaan we beginnen en komen we ‘het behang’ tegen.
Eerst beginnen we met bloemetjes behang en daarna tijdens het afhalen van het behang komen we ineens een knalroze behang tegen, en tot overmaat van ramp zien we autootjes behang, en het blijkt ook nog eens met geen mogelijkheid van de muur af te komen. Steeds wil je een groot punt scheuren maar komen er van die kleine papiersnippers af, muurvast zit het! Oeps….dit word een klus!
We willen een schoon ‘canvas’/geen behang meer/ geen donker haar meer.
Zo is het ook met ons haar.

Wat je er zelf allemaal in hebt gestopt in het verleden is juist nu van belang, nu wij het als kleurspecialist lichter moeten gaan maken.

Bron: Hairpainters (Instagram)

⚠️Heb je met pakjes gekleurd van het Kruidvat? Vertel het ons! Wij hebben 100% natuurlijke producten om zonder blonderen alle metalen en mineralen uit jouw haar te verwijderen zodat we niet verrast worden door een chemische reactie die mogelijk kan ontstaan als je niet helemaal eerlijk bent geweest omdat je zo graag (en snel) blond wilt zijn.

 

 

 

 

bron foto: beautylaunchpad (Instagram)

 

 

 

 

Hier zie je een foto van een stylist die het haar heeft lichter willen maken. De aanzet heeft geen ‘behang’/ geschiedenis en is daarom ook zo licht geworden, tegenstelling tot de lengtes die gekleurd zijn met een pakje zwart. Daarom krijgen we nooit eerder gekleurd haar makkelijk licht in 1 sessie maar niet als het al een berg geschiedenis heeft. En om de lengtes net zo licht te krijgen als bovenop, heb je de 3 G’s nodig. Geduld, Geld en goed humeur 😁

 

 

Vergeet namelijk ook niet dat professionele haarverzorging op maat, niet achterwege gelaten mag worden bij een ‘operatie’ als deze. Wil jij een uitstekende haarkwaliteit behouden zul je hier ook in moeten investeren in tijd en geld. Het is toch zonde om voor zo’n behandeling wel geld te investeren maar in de verzorging niet.
Je moet immers na een operatie in het ziekenhuis ook je wonden goed verzorgen, dat is met het haar ook zo!

Zo! Dus , ben eerlijk! En vergeet niet dat het even tijd/geduld/geld kost om jouw wens te bereiken. We helpen je er graag bij met zeer veel passie en toewijding. Zie al onze foto’s eigen werk op onze Facebook en Instagram pagina maar eens!

Wil je graag meer informatie en weten wat we met jouw haar kunnen doen? Uiteraard ben je van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Hiervoor werken wij graag op afspraak.