Prijzen en Werkwijze

B L O G PRIJZEN EN WERKWIJZE

– by Bo

Dit hieronder, heb je vast weleens meegemaakt:

Je komt een salon binnen en gaat zitten, je legt de kapper uit wat je wilt en hij gaat beginnen. Na een paar uurtjes zitten zie je het resultaat, toch niet helemaal wat je had bedoeld. En advies?? Heb ik dat eigenlijk wel gekregen? Een beetje (flink) teleurgesteld loop je naar de kassa, de kapper noemt het bedrag, je schrikt (!) en snel reken je af. Je loopt naar buiten met een flinke teleurstelling…Dit zal je vast wel een keer hebben meegemaakt.

Zo werken wij dus niet!!

Allereerst plannen wij standaard, tijd voor jou uit vooraf de behandeling. Dit om jouw kleurwensen door te nemen. Vaak helpt het jou om je eigen wensen goed aan ons uit te leggen om jouw Pinterest-verzameling te laten zien aan ons. Zo kun je ons makkelijk laten zien wat je wel en niet mooi vindt.

 

Vaak zien wij het al, gelijk als je bij ons binnenkomt, dan hebben we stiekem al even naar jouw haar en jou als persoon gekeken. We hebben direct al een beeld wat bij je zou passen. We komen bij je zitten op ooghoogte en kijken je aan. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en verhaal. En dan komen wij als kleur – & haarspecialisten met een advies dat past als een jas.

 

Het is dus niet ‘’Ga maar zitten, wat wil je?’’ en klaar. Punt. Nee, kleurstalen, Ipads, Pinterest, Instagram, ons eigen portfolio… alles halen we erbij om jou zo goed mogelijk advies te geven en je op je gemak te stellen. Zodat we elkaar goed begrijpen en dat wat je wilt wel en niet kan met jouw haar. We laten foto’s zien wat je ongeveer kunt verwachten. En we leggen de stappen uit die nodig zijn.

We vertellen je daarnaast hoe jij optimaal kunt genieten van jouw haarkleur en haarkwaliteit door een productadvies op maat. We laten je zien wat jouw haar nodig heeft.

Dan berekenen we VOORAF de prijs uit. Dit doen wij standaard. Je weet dus precies vooraf wat jouw behandeling kost. En of het in 1 of meerdere keren te realiseren is. En daarbij is er niet 1 techniek, maar wel –tig. En dus voor elk budget wel een behandeling die passend is. Zo kom je ook nooit achteraf voor een verrassing te staan.

Het is voor ons vooraf via de chat ontzettend moeilijk om een prijs te berekenen, of we zitten te hoog (in jouw en ons nadeel) of te laag. Het is niet te doen.

We geven daarom ook geen prijzen vrij via de chat/mail (lees: ongezien jouw haar en wensen), wel is het mogelijk onze prijslijst hier te bekijken zodat je een indicatie hebt wat jouw behandeling ongeveer kost. Heb je onze Kaart & Zo by Bo? Dan ontvang je 10% korting op alle behandelingen.

 

Nog handiger is het om met elkaar te bellen, het gaat een stuk sneller!

Ook zonder behandeling ben je van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos advies, zodat je ook vooraf je jouw afspraak wilt maken, precies weet wat het gaat kosten. Hier trekken wij 15 minuten de tijd voor uit.

Dit doen wij standaard, bij elke behandeling en bij iedereen!

Liefs, TEAM BY BO