Reviews

Gezellig en professionele salon!

5,0 rating

3 jaar geleden de eerste keer hier geweest. Toen ging ik tevreden naar huis met zilver/grijs haar.
Na 3 jaar toch weer terug gegaan. Wederom zeer tevreden! Nu met wit/zilver haar. Salon zeer sfeervol en van alle gemakken voorzien. Dames allemaal super aardig. Geven goed advies. Service geweldig! Dames ga zo door! Ik blijf terug komen☺️

Bianca

Top salon met lieve,kundige meiden!

5,0 rating

Hele fijne salon met een goede sfeer ,je kan er lekker ontspannen met een kopje thee met wat lekkers. Ontspannen een boekje lezen of op de ipad netflixen of je laptop meenemen en ondertussen gewoon werken het kan er allemaal! Mocht je er een hele of halve dag zitten voor een kleuring wordt je lunch ook nog is lekker verzorgd hoe fijn is dat! Ze verstaan hun vak goed en vooral in kleurspecialiteiten en hun goede en eerlijke adviezen ! Ik kom al jaren bij bo en ben dan wel meer dan 2 uur onderweg maar altijd zeer tevreden! Ohja en niet te vergeten katootje het lieve hondje van bo die er zo nu en dan ook gezellig erbij is! Ik zou deze salon dan ook zeer aanraden!

Nanerle

Top salon met lieve, kundige meiden

5,0 rating

Leuke spontane meiden die goede uitleg geven en precies met je doornemen wat er gaat gebeuren en waar je aan toe bent.
Bo heeft in slechts één sessie voor elkaar gekregen wat tot nu toe nog geen enkele salon is gelukt.
Voor op staat hier de kwaliteit van je haar, je loopt de deur uit met gezonder haar dan waar je mee binnen kwam.
Al met al een goede ervaring én super resultaat.
Ik kom zeker terug!

Danique

Top salon met lieve, kundige

5,0 rating

Ik ben al bij verschillende salons geweest maar Bo heeft in slechts één sessie al voor elkaar gekregen wat geen ander is gelukt.
Voor op staat hier de kwaliteit van je haar, je loopt met gezonder haar de deur uit dan waarmee je binnen bent gekomen.
Er werken spontane en zeer kundige meiden, ze geven goede uitleg en nemen van te voren alles met je door.
Al met al een fijne ervaring met super resultaat.
Ik kom weer terug!

Danique

Ben een zeer tevreden klant en dat al jarenlang!

5,0 rating

Super team. Dames die altijd enthousiast en vrolijk zijn! Luisteren goed naar wat hun klant wilt en zorgen er altijd voor dat je met een fijn gevoel de salon verlaat. Ik kom er met veel plezier!

Ramona Vlijt

Altijd goed geknipt!

5,0 rating

Elke maand wordt ik geweldig geholpen door Nina. Ze is vriendelijk gezellig en kundig. Bedankt voor de goede service!

Lars Horbach

Top salon (ook voor mannen)

5,0 rating

Heerlijke salon waar je ook als man prima in de watten wordt gelegd. Onspannen sfeer en gezellig team waarvoor ik graag elke 3 weken langskom vanuit Roermond. Je kunt gratis voor de deur parkeren wat ook erg handig is.

John de Bever

Altijd super blij met mijn haar

5,0 rating

Wanneer ik mijn haar bij het team van Haar enzo laat doen, ben ik altijd super blij. Vaak weet ik zelf niet wat ik precies wil. Ik weet alleen dat ik iets anders wil. Ze komen altijd met goede ideeën. Om er meer beeldvorming aan te geven laten ze vaak voorbeelden zien. Zo kan ik het eindresultaat goed visualiseren. Daarna wordt er een prijsopgave gemaakt zodat ik aan het einde niet voor een verassing kom te staan. Doordat een grote verandering aan je haar veel tijd in beslag neemt, zit je vaak wel lang in de salon. Wat ik erg netjes vind is dat er daarom ook gezorgd wordt voor een lunch. En bestaat de mogelijkheid om series te kijken op een iPad, je nagels te lakken of gewoon een boekje te lezen. Het is niet een doorsnee kapper maar echt een luxere salon.

Marjolein verhaeg

Fantastische kapsalon met Top service!!

5,0 rating

Haar & zo by Bo is echt een fantastische kapsalon. Hier begrijpen ze hun vak en leggen ze alles netjes en duidelijk uit! Vooraf krijg je een fijn gesprek met wat ze gaan toepassen en een prijsopgave. Ze werken met hele goede producten, ook de shampoo’s voor thuis zijn top! Eenmaal er mee gewassen en je bent verkocht! De meiden zijn heel aardig en vakkundig! Niks is hier te gek! Er wordt ook steeds gezorgd voor wat lekkers, een IPad met Netflix e.d. je bent hier niet alleen zomaar een klant ze nemen echt de tijd!
Bo & de meiden zijn echt top!!
Dus zeker een aanrader!!
Ik heb zelf lang haar en niet elke kapsalon kan daar iets mee! Maar dan ben je hier wel op het juiste adres!!

Mattea Jagers

Vakmanschap en vriendelijkheid

4,0 rating

Ga met plezier naar de kapper !!!!

Hetty

Top vakvrouw die zeer gedreven is in het kappersvak

5,0 rating

Ik ken de eigenaresse van deze salon al heel lang en heb dus ook haar professionele ontwikkeling kunnen volgen. Ikzelf laat me alleen knippen, maar als ik er ben zie ik om me heen wat er in die kapsalon allemaal gebeurd. Dat is werkelijk heel bijzonder. Wat Bo kan met haar kleuren kwalificeer ik als pure kunst. Wat zij maakt is zelfs voor mij als leek heel bijzonder. Dat doet ze bovendien niet alleen maar met goede vakbekwame collega’s. Het is aanstormend,jong talent. Het is elke keer een genoegen om daar te zijn. Bo en team een diepe buiging en chapeau!! Ga zo door 👍👍

Hein van de Weijer

Response from Haar & Zo by Bo

Wat een ontzettend leuke review, bedankt voor de mooie woorden! En fijn dat je zo tevreden over ons bent! We zien je graag snel weer!

Zelf een review plaatsen