Reviews

Helemaal top

Rated 5 out of 5
6 september 2022

Goed geluisterd naar wat mijn wensen waren. Fijne behandeling in een goede sfeer.

Anita

Fantastisch

Rated 5 out of 5
2 september 2022

Echt een super mooi resultaat. Nadat ik aan had gegeven wat ik graag wilde, heb ik samen met Bo gekeken wat we eventueel het beste konden doen en het resultaat was echt prachtig.

Salina

Geen woorden voor!

Rated 5 out of 5
15 juni 2022

Wat een service! Bo heeft mij een make over gegeven waar ik geen woorden voor heb! Je ziet dat ze zoveel liefde heeft voor haar vak en zo veel kennis! Nog nooit zo happy bij een kapper naar buiten gelopen! Ik straal weer!

Je moet er wat tijd en centjes voor over hebben, maar dat is het allemaal waard!

Maud

Toppie!

Rated 5 out of 5
11 juni 2022

Chanou heeft wederom een mooie balayage gezet. Dit keer wou ik wat lichter voor de zomer. Weer een super resultaat! Chanou weet altijd weer precies wat ik in gedachte heb om te zetten. ๐Ÿฅฐ

Lizzy

Top team Bo

Rated 5 out of 5
4 juni 2022

Bo en haar team zijn op en top super vak kapsters

Ze weten direct wat je wilt en gaan deskundig te werk

Met n super mooi resultaat ben zo blij met mijn koperkleurige haren

Geven deskundig advies en tips mbt verzorging

Je wordt op en top verwend tijdens de behandeling n lunch tussen de middag niets is teveel

N echte aanrader

Ik ben super blij met mijn kapsel en de kleur in mijn haren

Top team Bo ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Lil

Super service!

Rated 5 out of 5
26 mei 2022

Super lieve meiden! Denken zo goed met je mee voor oplossingen of wat dan ook.. echt toppers! Super blij met het eind resultaat! Zeker een aanrader voor iedereen! Super service! Je komt niks te kort daar!

Inge van hoof

Helemaal HAPPY ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

Rated 4 out of 5
5 april 2022

Vanwege een allergie voor PPD durfde ik niet meer mijn haren te laten verven. Al 2,5 jaar volg ik hun al via Instagram en Facebook en heb eindelijk contact gezocht met Bo. Na verschillende gesprekken heb ik de knoop doorgehakt en ben ik afgelopen vrijdag in de stoel terecht gekomen. Na een hele duidelijke intake zijn ze begonnen om mijn zwart geverfd haar met uitgroei van 10 cm (grijs)te veranderen in een koppie waar dat je u tegen zegt๐Ÿ˜‡. Het was een lange dag ,maar totaal geen spijt van. Ben zoooo blij dat ik die stap heb gezet en van mijn petje af ben. Dankjewel lieve dames voor jullie hulp en gezelligheid.

Patricia Franzen

goede service en een supermooi resultaat

Rated 5 out of 5
24 maart 2022

Via instagram bij deze salon terecht gekomen. Na eerst een gesprek waarin al je wensen besproken worden (daar nemen ze echt de tijd voor) is Chanou begonnen met een balayage, toner, olaplex behandeling. Jeetje, wat is het mooi geworden. Kreeg heel veel complimentjes ! Ik kom niet vaak tevreden van de kapper vandaan maar nu liep ik met een big-smile naar buiten. Tot de volgende keer dames !

Sylvia

Tevreden!

Rated 5 out of 5
26 februari 2022

Na al jaren haarenzo by bo op Facebook te volgen en zoveel mooie resultaten te zien besloot ik nu zelf ook maar eens te gaan!

Chanou heeft mijn haar super mooi geverfd,al het oranje is eruit! Wel prijzig maar dan heb je wat,ook zijn ze erg gastvrij en wordt er goed voor je gezorgd. Ik rijdt hier graag 3 kwartier voor om

Kim

Top service en een prachtig resultaat!

Rated 5 out of 5
25 januari 2022

Zo blij verrast!! Bij Haar enzo nemen ze echt de tijd voor je. Alles wordt vooraf besproken en uitgelegd, van debehandeling, de kleur tot de producten en de prijs. De salon is heel mooi ingericht en heeft een hele ontspannen sfeer. Chanou heeft een prachtige balayage gemaakt in mijn haar. Aan mij hebben ze een nieuwe vaste klant.

Rachel

Heel mooi resultaat en hele goede service

Rated 5 out of 5
23 januari 2022

Ik ben onwijs blij met het resultaat. Het is echt heel er mooi geworden, en precies hoe ik het wil. Chanou heeft een prachtige balayage bij mij gemaakt. Het advies dat ze geven is heel erg duidelijk en heel fijn. De service is echt top.

Di Luca

Service is top๐Ÿ˜€

Rated 5 out of 5
16 december 2021

Geweldig geholpen en er wordt goed naar je wens geluisterd. Als het mogelijk is dan wordt het resultaat ook zoals je het graag wil. Er komt je aan niets te kortโ€ฆde koffie staat klaar en bij een lange behandeling krijg je nog een lekkere lunch ook! Super dames๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ

Monique Feijen

Perfect

Rated 5 out of 5
15 december 2021

Wat een top ervaring. Er werken hele kundige en lieve meiden. Verwen dagje , met het resultaat wat ze je beloven. Daarnaast met meer kennis naar buiten gelopen. Prijzig maar het is t waard. Ik ga zeker terugkomen en iedereen die mooi haar wilt en een verwen dagje jullie kant op sturen. Toppertjes !

Kelly

Geweldig!

Rated 5 out of 5
23 november 2021

Na jarenlang bij meerdere kappers te zijn geweest en ik nooit het gewenste resultaat heb gekregen wat ik wou..ben ik echt blij dat ik jullie heb gevonden! Nu voor de 2e keer geweest bij Chanou. Wederom weer een super resultaat. Mooi en natuurlijk gezet! Precies zoals ik het ook in gedachte had! Me is happy ๐Ÿ˜€

Lizzy

Zo blij!

Rated 5 out of 5
31 juli 2021

Vandaag langs geweest voor de eerste keer bij Haarenzobybo. Na een slechte ervaring met verven nooit meer mijn haren durven verven erna, maar na de prachtige kapsels van vriendinnen gezien te hebben, toch de stap bij hen genomen! Het kost wat, maar dan heb je ook wat!!

Het was echt precies waar ik hoopte! Ik wilde dat het wat lichter werd, maar ook er natuurlijk uit zou zien, zonder opvallende strepen, en dat is 100% gelukt! Echt heel tevreden, 1000x dank aan Chanou (en Ashley). Fijn advies, en een fantastisch eindresultaat. Zo blij mee!

Lisa van der Veen

Perfect

Rated 5 out of 5
3 juli 2021

Hele goede kapper! Je krijgt precies wat er van te voren besproken wordt. En ik ben super blij met het resultaat!

Cindy

HAPPY NEW HAIR

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Heel fijn advies gekregen en mn haar is precies zoals ik het wilde! Je word helemaal in de watten gelegd, echt helemaal top! Helemaal happy

Cassandra

Super blij!!

Rated 5 out of 5
15 mei 2021

Zo blij met het resultaat dat BO gecreรซerd heeft. Met veel geduld en zelfs overwerken heeft BO mij helemaal getransformeerd! Voel me tien jaar jonger!

Heeeeel erg bedankt ๐Ÿ™

Natalie

Super!

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

Zeer professionele, hartelijke en fijne medewerkers! Prettig adviesgesprek waarna een offerte wordt opgesteld zodat je weet waar je aan toe bent. Super service, je wordt ook echt in de watten gelegd, vond het bijna jammer dat het klaar was ๐Ÿ™‚ Heel erg blij met het resultaat! Vooral dank aan Chanou en Ashley! Ik kom zeker terug!

Suzanne

A Hairdresser that will make you happy!

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

I reccomend in 1000% ! Proffesional colourising and cutting! And also cery friendly and nice atmospgere there. I enjoyed every minute in Haar & Zo by Bo! I came with a green hairs after bad colourising and mixing blond and brown and I got perfect, beautiful baleyage with a grey colour. I could forget that my hairs had bad colour and texture. With all treatment and olplex they are and look fresh and soft, and they are in very good condition. Thank you โค๏ธ๐Ÿฅ€๐Ÿฅ€

Ilona

Zelf een review plaatsen