Reviews

Zo blij!

Rated 5 out of 5
31 juli 2021

Vandaag langs geweest voor de eerste keer bij Haarenzobybo. Na een slechte ervaring met verven nooit meer mijn haren durven verven erna, maar na de prachtige kapsels van vriendinnen gezien te hebben, toch de stap bij hen genomen! Het kost wat, maar dan heb je ook wat!!
Het was echt precies waar ik hoopte! Ik wilde dat het wat lichter werd, maar ook er natuurlijk uit zou zien, zonder opvallende strepen, en dat is 100% gelukt! Echt heel tevreden, 1000x dank aan Chanou (en Ashley). Fijn advies, en een fantastisch eindresultaat. Zo blij mee!

Lisa van der Veen

Perfect

Rated 5 out of 5
3 juli 2021

Hele goede kapper! Je krijgt precies wat er van te voren besproken wordt. En ik ben super blij met het resultaat!

Cindy

HAPPY NEW HAIR

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Heel fijn advies gekregen en mn haar is precies zoals ik het wilde! Je word helemaal in de watten gelegd, echt helemaal top! Helemaal happy

Cassandra

Super blij!!

Rated 5 out of 5
15 mei 2021

Zo blij met het resultaat dat BO gecreëerd heeft. Met veel geduld en zelfs overwerken heeft BO mij helemaal getransformeerd! Voel me tien jaar jonger!
Heeeeel erg bedankt 🙏

Natalie

Super!

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

Zeer professionele, hartelijke en fijne medewerkers! Prettig adviesgesprek waarna een offerte wordt opgesteld zodat je weet waar je aan toe bent. Super service, je wordt ook echt in de watten gelegd, vond het bijna jammer dat het klaar was 🙂 Heel erg blij met het resultaat! Vooral dank aan Chanou en Ashley! Ik kom zeker terug!

Suzanne

A Hairdresser that will make you happy!

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

I reccomend in 1000% ! Proffesional colourising and cutting! And also cery friendly and nice atmospgere there. I enjoyed every minute in Haar & Zo by Bo! I came with a green hairs after bad colourising and mixing blond and brown and I got perfect, beautiful baleyage with a grey colour. I could forget that my hairs had bad colour and texture. With all treatment and olplex they are and look fresh and soft, and they are in very good condition. Thank you ❤️🥀🥀

Ilona

Boven verwachting

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

Ik kwam met mokka bruin haar bij Chanou en wou ze graag een heel stuk lichter. Advies gekregen en de kleur die ik wou zou waarschijnlijk niet gaan lukken omdat ze niet wist hoe mijn haren ging kleuren.
Het eindresultaat is boven verwachting mooi! Ben er echt super blij mee en het ligt heel dichtbij hetgeen wat ik wou.

Selina Goossens

Super!

Rated 5 out of 5
1 mei 2021

Echt ontzettend blij met m’n nieuwe look! Past veel beter bij mij. Nadat ik bij een andere kapsalon geweest was (en echt zeer teleurgesteld was in het resultaat, oranje geel) konden zij me bij HaarenzobyBo op heel korte termijn helpen aan een ontzettend mooi kapsel.
Goed werk heeft tijd nodig en het kost wel wat… maar het is het zeker waard geweest loop de hele week al te stralen! Bedankt dames, in bijzonder Chanou

Wendy

Kapsters met wonderhanden

Rated 5 out of 5
30 maart 2021

De deur uit met een fantastisch kapsel, dat is wat er gebeurd wanneer je naar bo en haar collega’s gaat.
Ik moest van “ver” komen (meer dan een uur rijden) maar het is het zeker waard geweest! Ontzettend fijn geholpen, goed en eerlijk advies, en een ontzettend mooi kapsel… (knippen en een balayage)
ik kreeg een heerlijke lunch, zoveel drinken als ik wilde, en een iPad voor een leuke film/serie…
ik kom zeker terug, want ik ben echt heel erg tevreden over deze salon!

Joyce

Happy

Rated 4 out of 5
27 maart 2021

Bij Bo geweest voor een prachtige balayage. Je bent wat geld en tijd kwijt, maar het resultaat is erg mooi. In verschillende salons mijn haren laten kleuren, maar hier krijg je toch echt het mooiste resultaat. Goed advies, fijne sfeer en er wordt goed voor je gezorgd met wat te drinken en wat lekkers.

Jenny

Fantastic

Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Het is prijzig maar je krijgt een fantastische kapsel ❤️Ik ben zo blij

Tiwa

Super service!

Rated 5 out of 5
18 maart 2021

Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Bo geweest. Altijd donkerder (bruin) haar gehad en wilde graag een stuk lichter en koeler. Een halve dag gezeten maar, ben aan eten en drinken niets te kort gekomen. Het kapsel was heel mooi gelukt alleen was het helaas niet zo licht geworden als ik dacht. Hierbij zei Bo meteen dat als ik twijfelde ik terug kon komen. Na maandag toch een appje te hebben gestuurd heeft ze het twee dagen later meteen helemaal kosteloos overnieuw gedaan. Nu ben ik er superblij mee! Dat iets anders uitvalt als gedacht kan altijd, het gaat erom hoe je er mee omgaat toch? Top service van Bo, je zal me zeker terug zien!

Laura

Deze toppers halen het beste uit je haar!

Rated 5 out of 5
10 maart 2021

Ik heb al heel veel kappers gehad. Ik heb lastige krullen, vaak droog en lastig om te knippen. Maar deze TOPPERS toveren met haar! Ik heb eindelijk een Prachtige kleur die perfect bij mij past, eindelijk weer mooi gezond glanzend haar, super goed geknipt zonder dat er veel van de lengte afging ( daar gaat het meestal fout bij andere kappers..). En dan ook nog een heel leuk team, hard werkende meiden die passie voor hun vak hebben. Dat merk je aan ALLES! Van binnenkomst met een warme gemeende begroeting, heerlijke koffie, super lekkere lunch totdat je de deur uitgaat met prachtige haar! Zo blij met deze toppers! Vaste klant erbij dames! Bedankt!! Liefs Jolanda

Jolanda Vorstenbosch

Helemaal blij!

Rated 5 out of 5
4 maart 2021

Hele leuke en gezellige dames! Zeer professioneel! Super clip in extensions. Ik ben helemaal blij!

0643508826

Perfecte service

Rated 5 out of 5
2 maart 2021

Ik kom al een tijdje bij Bo in de salon. Altijd goed geholpen. Kan niet, bestaat niet bij Bo. Super tevreden. Ik kom hier graag.

Nicole

Goede service en een prachtig resultaat!

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Via Instagram kwam ik bij Haar & Zo terecht. Na alle mooie resultaten gezien te hebben nam ik al snel de beslissing om 5 kwartier te rijden naar de salon en mijn lange haar ook een nieuwe look te geven. Ik ben super geholpen door Bo. Ze heeft mij heel goed geadviseerd en een prachtige balayage gemaakt. Ook heeft ze gebruik gemaakt van enkele knipdetails waardoor mijn haar nu perfect in model valt. Tot slot ben ik ook super tevreden over de service. Ik ben de hele dag niks tekort gekomen en ze nam tot de laatste seconde de tijd voor me. Ik kom graag weer terug!

Astrid

Super mooie Extensions

Rated 5 out of 5
23 november 2020

Vandaag voor de eerste keer geweest. Ook via via hier terecht gekomen. Na altijd weer lang haar te willen hebben vandaag de stap genomen voor clip in extensions. Ze zijn echt super mooi geworden precies mijn eigen haar kleur dus je ziet het verschil niet. Nina heeft echt super geholpen met het uitleggen van de extensions in en uit doen.

Nathasja

Mooi resultaat

Rated 5 out of 5
13 november 2020

De meiden zijn allemaal super aardig en behulpzaam. Daarnaast heb je echt het gevoel dat je in goede handen bent en dat je een mooi resultaat kan verwachten.

Shania

Perfect!

Rated 5 out of 5
3 november 2020

Wederom een perfect resultaat! Helemaal blij mee, erg bedankt weer voor de gezelligheid, de zacht blond roze kleur en de mooie krullen 🙂

Nicole

Happy new hair

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

Super geadviseerd! Mega blij met het resultaat en tussentijds goed verzorgd met thee en lunch..

Mylène

Zelf een review plaatsen