Reviews

Helemaal HAPPY 🥰🥰

Rated 4 out of 5
5 april 2022

Vanwege een allergie voor PPD durfde ik niet meer mijn haren te laten verven. Al 2,5 jaar volg ik hun al via Instagram en Facebook en heb eindelijk contact gezocht met Bo. Na verschillende gesprekken heb ik de knoop doorgehakt en ben ik afgelopen vrijdag in de stoel terecht gekomen. Na een hele duidelijke intake zijn ze begonnen om mijn zwart geverfd haar met uitgroei van 10 cm (grijs)te veranderen in een koppie waar dat je u tegen zegt😇. Het was een lange dag ,maar totaal geen spijt van. Ben zoooo blij dat ik die stap heb gezet en van mijn petje af ben. Dankjewel lieve dames voor jullie hulp en gezelligheid.

Patricia Franzen

goede service en een supermooi resultaat

Rated 5 out of 5
24 maart 2022

Via instagram bij deze salon terecht gekomen. Na eerst een gesprek waarin al je wensen besproken worden (daar nemen ze echt de tijd voor) is Chanou begonnen met een balayage, toner, olaplex behandeling. Jeetje, wat is het mooi geworden. Kreeg heel veel complimentjes ! Ik kom niet vaak tevreden van de kapper vandaan maar nu liep ik met een big-smile naar buiten. Tot de volgende keer dames !

Sylvia

Tevreden!

Rated 5 out of 5
26 februari 2022

Na al jaren haarenzo by bo op Facebook te volgen en zoveel mooie resultaten te zien besloot ik nu zelf ook maar eens te gaan!
Chanou heeft mijn haar super mooi geverfd,al het oranje is eruit! Wel prijzig maar dan heb je wat,ook zijn ze erg gastvrij en wordt er goed voor je gezorgd. Ik rijdt hier graag 3 kwartier voor om

Kim

Top service en een prachtig resultaat!

Rated 5 out of 5
25 januari 2022

Zo blij verrast!! Bij Haar enzo nemen ze echt de tijd voor je. Alles wordt vooraf besproken en uitgelegd, van debehandeling, de kleur tot de producten en de prijs. De salon is heel mooi ingericht en heeft een hele ontspannen sfeer. Chanou heeft een prachtige balayage gemaakt in mijn haar. Aan mij hebben ze een nieuwe vaste klant.

Rachel

Heel mooi resultaat en hele goede service

Rated 5 out of 5
23 januari 2022

Ik ben onwijs blij met het resultaat. Het is echt heel er mooi geworden, en precies hoe ik het wil. Chanou heeft een prachtige balayage bij mij gemaakt. Het advies dat ze geven is heel erg duidelijk en heel fijn. De service is echt top.

Di Luca

Service is top😀

Rated 5 out of 5
16 december 2021

Geweldig geholpen en er wordt goed naar je wens geluisterd. Als het mogelijk is dan wordt het resultaat ook zoals je het graag wil. Er komt je aan niets te kort…de koffie staat klaar en bij een lange behandeling krijg je nog een lekkere lunch ook! Super dames👌🏽

Monique Feijen

Perfect

Rated 5 out of 5
15 december 2021

Wat een top ervaring. Er werken hele kundige en lieve meiden. Verwen dagje , met het resultaat wat ze je beloven. Daarnaast met meer kennis naar buiten gelopen. Prijzig maar het is t waard. Ik ga zeker terugkomen en iedereen die mooi haar wilt en een verwen dagje jullie kant op sturen. Toppertjes !

Kelly

Geweldig!

Rated 5 out of 5
23 november 2021

Na jarenlang bij meerdere kappers te zijn geweest en ik nooit het gewenste resultaat heb gekregen wat ik wou..ben ik echt blij dat ik jullie heb gevonden! Nu voor de 2e keer geweest bij Chanou. Wederom weer een super resultaat. Mooi en natuurlijk gezet! Precies zoals ik het ook in gedachte had! Me is happy 😀

Lizzy

Zo blij!

Rated 5 out of 5
31 juli 2021

Vandaag langs geweest voor de eerste keer bij Haarenzobybo. Na een slechte ervaring met verven nooit meer mijn haren durven verven erna, maar na de prachtige kapsels van vriendinnen gezien te hebben, toch de stap bij hen genomen! Het kost wat, maar dan heb je ook wat!!
Het was echt precies waar ik hoopte! Ik wilde dat het wat lichter werd, maar ook er natuurlijk uit zou zien, zonder opvallende strepen, en dat is 100% gelukt! Echt heel tevreden, 1000x dank aan Chanou (en Ashley). Fijn advies, en een fantastisch eindresultaat. Zo blij mee!

Lisa van der Veen

Perfect

Rated 5 out of 5
3 juli 2021

Hele goede kapper! Je krijgt precies wat er van te voren besproken wordt. En ik ben super blij met het resultaat!

Cindy

HAPPY NEW HAIR

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Heel fijn advies gekregen en mn haar is precies zoals ik het wilde! Je word helemaal in de watten gelegd, echt helemaal top! Helemaal happy

Cassandra

Super blij!!

Rated 5 out of 5
15 mei 2021

Zo blij met het resultaat dat BO gecreëerd heeft. Met veel geduld en zelfs overwerken heeft BO mij helemaal getransformeerd! Voel me tien jaar jonger!
Heeeeel erg bedankt 🙏

Natalie

Super!

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

Zeer professionele, hartelijke en fijne medewerkers! Prettig adviesgesprek waarna een offerte wordt opgesteld zodat je weet waar je aan toe bent. Super service, je wordt ook echt in de watten gelegd, vond het bijna jammer dat het klaar was 🙂 Heel erg blij met het resultaat! Vooral dank aan Chanou en Ashley! Ik kom zeker terug!

Suzanne

A Hairdresser that will make you happy!

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

I reccomend in 1000% ! Proffesional colourising and cutting! And also cery friendly and nice atmospgere there. I enjoyed every minute in Haar & Zo by Bo! I came with a green hairs after bad colourising and mixing blond and brown and I got perfect, beautiful baleyage with a grey colour. I could forget that my hairs had bad colour and texture. With all treatment and olplex they are and look fresh and soft, and they are in very good condition. Thank you ❤️🥀🥀

Ilona

Boven verwachting

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

Ik kwam met mokka bruin haar bij Chanou en wou ze graag een heel stuk lichter. Advies gekregen en de kleur die ik wou zou waarschijnlijk niet gaan lukken omdat ze niet wist hoe mijn haren ging kleuren.
Het eindresultaat is boven verwachting mooi! Ben er echt super blij mee en het ligt heel dichtbij hetgeen wat ik wou.

Selina Goossens

Super!

Rated 5 out of 5
1 mei 2021

Echt ontzettend blij met m’n nieuwe look! Past veel beter bij mij. Nadat ik bij een andere kapsalon geweest was (en echt zeer teleurgesteld was in het resultaat, oranje geel) konden zij me bij HaarenzobyBo op heel korte termijn helpen aan een ontzettend mooi kapsel.
Goed werk heeft tijd nodig en het kost wel wat… maar het is het zeker waard geweest loop de hele week al te stralen! Bedankt dames, in bijzonder Chanou

Wendy

Kapsters met wonderhanden

Rated 5 out of 5
30 maart 2021

De deur uit met een fantastisch kapsel, dat is wat er gebeurd wanneer je naar bo en haar collega’s gaat.
Ik moest van “ver” komen (meer dan een uur rijden) maar het is het zeker waard geweest! Ontzettend fijn geholpen, goed en eerlijk advies, en een ontzettend mooi kapsel… (knippen en een balayage)
ik kreeg een heerlijke lunch, zoveel drinken als ik wilde, en een iPad voor een leuke film/serie…
ik kom zeker terug, want ik ben echt heel erg tevreden over deze salon!

Joyce

Happy

Rated 4 out of 5
27 maart 2021

Bij Bo geweest voor een prachtige balayage. Je bent wat geld en tijd kwijt, maar het resultaat is erg mooi. In verschillende salons mijn haren laten kleuren, maar hier krijg je toch echt het mooiste resultaat. Goed advies, fijne sfeer en er wordt goed voor je gezorgd met wat te drinken en wat lekkers.

Jenny

Fantastic

Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Het is prijzig maar je krijgt een fantastische kapsel ❤️Ik ben zo blij

Tiwa

Super service!

Rated 5 out of 5
18 maart 2021

Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Bo geweest. Altijd donkerder (bruin) haar gehad en wilde graag een stuk lichter en koeler. Een halve dag gezeten maar, ben aan eten en drinken niets te kort gekomen. Het kapsel was heel mooi gelukt alleen was het helaas niet zo licht geworden als ik dacht. Hierbij zei Bo meteen dat als ik twijfelde ik terug kon komen. Na maandag toch een appje te hebben gestuurd heeft ze het twee dagen later meteen helemaal kosteloos overnieuw gedaan. Nu ben ik er superblij mee! Dat iets anders uitvalt als gedacht kan altijd, het gaat erom hoe je er mee omgaat toch? Top service van Bo, je zal me zeker terug zien!

Laura

Zelf een review plaatsen