Reviews

Fantastisch!

26 maart 2024

Wauw, ongelooflijk wat ze met mijn haar hebben gedaan! Zo mooi!! Super lieve meiden, samen kijken maar je wensen, eerlijk advies, en een hele fijne goede behandeling! Een dag werk, maar die vloog voor bij in deze gezellige salon, waar ik me heel welkom voelde! Dankjewel! ❤️

Els

Super tevreden!

21 maart 2024

Ik ben nog nooit zo goed geholpen in een salon als bij Bo. Ik rijd er graag extra voor om. Verheug me nu al op mijn volgende bezoek!

Liefs, Senna

Senna

Happy

6 februari 2024

Zo blij dat Bo mijn haren weer heeft gemaakt, letterlijk gemaakt want het was een puinhoop. Een betere kapster dan Bo ben ik nog niet tegengekomen en wat doet ze haar werk zo goed en met zoveel liefde.

Ook heb ik van haar extensions gekregen omdat ik deze volgens haar had verdiend. Zo zoooooo lief en ik ben haar echt dankbaar.

Vanaf die dag ben en blijf ik haar klant. Dankjewel Bo

Liefs Laura

Laura

Vakvrouwschap ten top!

24 januari 2024

Ik ben al zolang klant bij Bo dat ik niet eens meer weet hoelang! Ze behandelen mijn haar met zoveel vakvrouwschap en het is altijd gezellig in de salon met lekkere thee en koffie en ook de lunch is tip top verzorgd. Maar het allerbelangrijkste is dat mijn haar er geweldig uitziet en prachtig verzorgd en gekleurd is.

Cherie

Love my hair !!!

13 december 2023

What an amazing experience from start to finish! I love my hair it turned out perfect. Bo is professional and took her time to understand exactly the look I wanted with my hair. Getting my hair done felt like a spa day with lunch and tea served to me, while I watch my favorite movies. Thanks Bo !!!

Charlene Hagner

Vakdames met pracht resultaat

15 november 2023

Via google deze haarsalon gevonden. Van te voren contact gehad over de telefoon. Bo vertelde mij duidelijk hoe zij in de salon te werk gaan en wat de ‘spelregels’ zijn. Van te voren wat foto’s gestuurd via de whatsapp en een aanbetaling gedaan van 50 euro die netjes bij de afspraak zelf is verrekend.

Op de dag zelf had ik de afspraak staan om 09:00. Om 08:55 mocht ik de salon al in. Mijn jas werd netjes aangenomen en Bo heeft met mij heel duidelijk doorgesproken wat de mogelijkheden waren. Samen met haar de juiste aanpak uitgekozen en dan krijg je vooraf(!) een vaste prijs berekening. Super dat je van te voren dus weet waar je achteraf aan toe bent qua betalen.

Tijdens de behandeling word je constant voorzien van drinken met wat lekkers. De meiden laten je echt niet zonder wat te drinken zitten. Tijdens lunchtijd word er gevraagd of je mee wilt eten, en krijg je een lekker vers afgebakken broodje. Dit allemaal in de prijs inbegrepen.

Bo, en haar collega, zijn ontzettend vriendelijk. Alle vragen worden met geduld en uitleg beantwoord. Leggen je ook alle stappen één voor één uit als je hierin geïnteresseerd bent.

Ik kwam binnen met een bepaald verzoek (van donker geverfd terug gekleurd worden naar zo veel mogelijk mijn eigen haarkleur) en dit is door Bo ook helemaal waargemaakt. Ik ben ontzettend tevreden de deur uit gegaan. Het is de rit van 1,5 uur (130km) heen en dan ook nog weer terug 100% waard geweest.

De meiden verstaan hun vak absoluut, en je kunt je hier met een gerust hart laten verven.

Lysan

Top haarstylisten!

14 november 2023

Als je een haarstylist (het is namelijk niet zo maar een ‘kapper’) zoekt ben je hier aan het juiste adres. Ik rijd er 1,5 uur voor omdat zij gewoonweg fantastisch zijn! Zij snappen écht wat je wilt, geven je goed advies en kijken ook wat er bij jou (en je huidskleur) past. Je wordt er ook echt verwend.

Nu ook mijn moeder meegenomen en die heeft echt moeilijk haar en zelfs daar wisten ze raad mee (en dus een klant erbij ;D).

Werken ook met hele fijne producten die ook voor een normale prijs worden verkocht. Kortom: meiden, ga zo door! Jullie zijn geweldig!

Sharon

De lange reis de moeite waard!

19 augustus 2023

Ik ben bij Bo geweest voor een colour reset. Mijn haar was rood geverfd en het is in één dag naar een balayage gegaan met koele blonde punten, zonder mijn haar te beschadigen.

Bovendien is het een heerlijke salon, je krijgt tussen de middag een luxe lunch, er staat een lekkere playlist op, en het is zo helemaal geen straf om er een dagje door te brengen.

Ik moest er 1,5 uur voor rijden, maar dat was de moeite waard!

Marina

Geweldig

30 juli 2023

De knipbeurt (mijn tweede bezoek) was uitstekend gelukt. De kapster was zeer kundig, met mijn jarenlange ervaring als kappersmodel kan ik hierover meepraten. Het verhaal over haar kapperzaak was zeer inspirerend! Ga zo door !!!

Mike

Matig

14 juni 2023

Al een lange tijd deze kapsalon gevolgd op instagram. Ik was heel verheugd toen ik een afspraak had gemaakt en was echt benieuwd naar het resultaat. Na een hele lange zit van s’ochtends tot s’avonds was ik eindelijk klaar. Helaas voelde ik me zeer ongemakkelijk de gehele tijd. Het kwam allemaal een beetje geforceerd over waardoor ik me niet op mijn gemak voelde. Toen ik wou afrekenen werd me ook nog een shampoo&conditioner aangesmeerd en een ledenpas. Die overigens maar een half jaar geldig is. Erg jammer. Het eindresultaat was oke maar niet wat ik ervan verwacht had.

Suzanne

Antwoord van Haar & Zo by Bo

Beste Suzanne,

Wat jammer dat je deze ervaring hebt overgehouden na een bezoek aan ons. We zouden heel graag met je in contact komen om het om te buigen naar iets positiefs. We zouden heel graag willen weten wat heeft gemaakt dat je je ongemakkelijk hebt gevoeld. We leren namelijk graag om steeds beter te worden, en te blijven. Het zou heel fijn en helpend zijn, als je er voor open staat dit aan ons toe te lichten.

We staan voor kwaliteit en willen graag dat je zo lang mogelijk geniet van een mooie coupe en kleur, daar hoort ook de juiste verzorging bij. We praten erover tijdens het advies gesprek, gebruiken dit de hele behandeling en bij het afrekenen word het weleens vergeten. Dan komt men thuis en denkt:” och! dat had ik graag nog mee willen nemen.” Het moet niet de bedoeling zijn dat je dit ervaren hebt als zijnde ””aangesmeerd”” maar we willen juist aankaarten hoe belangrijk juiste haarverzorging is.

De kaart & Zo is 1 jaar geldig, hierbij geniet je een jaar lang van 10% korting op de behandeling en 15% op geselecteerde producten. Bij een bepaald bedrag heb je vaak de kaart er al uit, en heb je direct voordeel van de pas. Ik denk dat mijn collega dat bedoeld zal hebben. Nogmaals kom ik graag met je in contact om te leren, en deze ervaring hopelijk naar iets positiefs om te buigen, gelukkig was je wel tevreden over het resultaat. Groetjes Bo

super ervaring, met top resultaat

30 mei 2023

super bedankt voor alles deze dag.

heel fijn geholpen en resultaat boven verwachting. kan iedereen aanraden om hier eens na de kapper te gaan echt een belevenis

thanks chanou voor de gezelligheid

Lisa Van roij

Antwoord van Haar & Zo by Bo

Wat leuk! bedankt voor deze mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Graag tot de volgende keer.

In een woord: FANTASTISCH

28 april 2023

Zulk lief personeel en wat een verwendagje! Uiteraard een lange zit maar mijn haar is zo ontzettend mooi geworden. Durfde ik alleen maar van te dromen. Echt een top team.

Super bedankt Chanou!

Tessa

Super!

9 april 2023

Al een aantal keer geweest. Super tevreden! Ze verwennen je helemaal. Ik sta elke keer versteld van het resultaat van mijn haar. Echte professionals!!

Lianda

Fantastisch

1 april 2023

Mijn bonusdochter was bij jullie geweest en was dik tevreden.

Naar aanleiding daarvan ben ik jullie gaan volgen op fb. Iedere keer weer zag ik mooie resultaten en dacht ik dat wil ik ook. Toch maar eens eens een afspraak maken. Had er echt zin in. Op de dag van de afspraak was ik wat grieperig maar ik dacht ik wil toch gaan. De zaak zag er top uit en het ontvangst was ook fijn.

Het gesprek vooraf wat ik wilde met mijn haar en wat Chanou adviseerde was een groot verschil in kleur.

Maar ik dacht ik vertrouw op haar ,ze heeft er verstand van ,doe maar.

Op een gegeven moment sloeg toch de spanning toe , van oh als het me maar staat. Maar het eindresultaat mag er zijn. Het was toch nog wat onwennig voor mij echt een metamorfose.Thuis wel 100 keer in de spiegel gekeken en ik werd steeds blijer en blijer. De kleur is mooi en als het goed is hoef ik nu minder vaak mijn uitgroei bij te werken wat ik ook heel fijn vind. Ben er nu helemaal aan gewend en blij dat ik de stap gezet heb. Het was een lange zit maar de verzorging was top . Lunch , drankjes met bonbons , tijdschriften ,het ontbrak me aan niks.

De bring a friend actie is ook nog eens super. Ik ben dik tevreden en tot de volgende keer

Lilian

Make over

17 maart 2023

Ik ging met gezonde spanning naar Heythuysen; tijd voor een make over!

Ik wilde van heel donker naar lichter en vooral speelser, met meerdere kleuren in mijn haar zodat ik me niet zo zou storen aan uitgroei.

Tijdens het adviesgesprek vertelde Chanou dat ze niet precies kon voorspellen wat de uiteindelijke kleur zou worden; heel spannend! Ik ben heel blij met het eindresultaat. Mijn haar is heel anders, maar wel natuurlijk geworden. Het is wennen maar toch ook weer niet.

Chanou is 7 uur met mijn haar bezig geweest, een hele tijd maar de dag vloog voorbij door de lekkere drankjes, lunch, ipad & gezellige gesprekjes. Dankjewel en tot de volgende keer!

Stefanie

Een mini vakantie in de salon

8 maart 2023

Terwijl ik Hartelijk ontvangen wordt kijk ik mijn ogen uit, wat een leuke salon! Een geweldige verzorging tijdens je bezoek, echt, tot in de puntjes verzorgt.

Tijdens de behandeling(en) wordt je helemaal meegenomen in het proces. Duidelijk uitleg en tips. Daarnaast kreeg ik rond lunchtijd een broodje. En gedurende het hele verblijf lekkere drankjes naar keuze. Echt verwennerij.

Een super tevreden klant. Wat is het resultaat toch mooi. Mijn vriendin zei: “je klinkt ook echt heel blij”! Helemaal stralend naar huis.

Maar zeker niet zonder een volgende afspraak. Tot in Mei dames.

Bedankt deze heerlijke dag en een geweldig gevoel.

Shirley

tot in de puntjes

19 januari 2023

Wat een toppers die meiden! ik ben zo blij met het eindresultaat! ze zijn zo deskundig, geven juiste adviezen en laten je helemaal thuis voelen. jullie hebben er een klant bij! x

Bijou

Model gezeten

28 november 2022

Vandaag voor de eerste keer er geweest woon hier pas een weekje mocht model zijn wat was het leuk en wat is het mooi geworden ben zo blij

Michelle

Alle verwachtingen overtroffen

5 november 2022

Vandaag voor het eerst een afspraak gehad in de mooie Salon van Haar enzo by Bo! De gehele sfeer in de salon is gezellig, mooi, warm en modern.

Bo en haar team doen er alles aan om je kappersbezoek tot een echt uitje te maken. Aan alles wordt gedacht; heerlijke cappuccino, relaxte stoelen en zelfs voor een lunch wordt gezorgd!

Ik volg de salon al een tijdje, maar dacht altijd dat die prachtige kapsels niet voor mij weggelegd waren. Maar toch heb ik een afspraak gemaakt en daar heb ik zeker geen spijt van!

Het is verbluffend wat Bo allemaal kan, ze tovert met haar!

Voor de behandeling neemt Bo uitgebreid de tijd om naar je wensen te luisteren. Vervolgens komt ze met een passend advies en samen wordt er dan een plan gemaakt. Voordat ze begint krijg je een prijsopgave: superfijn want zo krijg je geen verrassingen achteraf.

Het resultaat dat Bo bij mij gemaakt heeft, overtreft echt alle verwachtingen. Nooit gedacht dat ook ik zo’n mooi kapsel zou kunnen krijgen, maar Bo kreeg het voor elkaar.

Lieve Bo en team; nogmaals bedankt voor deze metamorfose, voor alle goede zorgen en de gezellige dag in jullie salon! Tot de volgende keer!

Anne

Happy hair happy me

12 oktober 2022

Ik moet er 65 km heen en 65 km terug voor rijden. Maar ik heb het er graag voor over. Mijn haren zitten geweldig en de kleur is fantastisch. Kon echt niet beter

Ik had nooit gedacht dat mijn haren er zo uit konden zien

Yvonne

Zelf een review plaatsen