Reviews

Goede service en een prachtig resultaat!

5,0 score

Via Instagram kwam ik bij Haar & Zo terecht. Na alle mooie resultaten gezien te hebben nam ik al snel de beslissing om 5 kwartier te rijden naar de salon en mijn lange haar ook een nieuwe look te geven. Ik ben super geholpen door Bo. Ze heeft mij heel goed geadviseerd en een prachtige balayage gemaakt. Ook heeft ze gebruik gemaakt van enkele knipdetails waardoor mijn haar nu perfect in model valt. Tot slot ben ik ook super tevreden over de service. Ik ben de hele dag niks tekort gekomen en ze nam tot de laatste seconde de tijd voor me. Ik kom graag weer terug!

Astrid

Super mooie Extensions

5,0 score

Vandaag voor de eerste keer geweest. Ook via via hier terecht gekomen. Na altijd weer lang haar te willen hebben vandaag de stap genomen voor clip in extensions. Ze zijn echt super mooi geworden precies mijn eigen haar kleur dus je ziet het verschil niet. Nina heeft echt super geholpen met het uitleggen van de extensions in en uit doen.

Nathasja

Mooi resultaat

5,0 score

De meiden zijn allemaal super aardig en behulpzaam. Daarnaast heb je echt het gevoel dat je in goede handen bent en dat je een mooi resultaat kan verwachten.

Shania

Perfect!

5,0 score

Wederom een perfect resultaat! Helemaal blij mee, erg bedankt weer voor de gezelligheid, de zacht blond roze kleur en de mooie krullen 🙂

Nicole

Happy new hair

5,0 score

Super geadviseerd! Mega blij met het resultaat en tussentijds goed verzorgd met thee en lunch..

Mylène

Haar precies zoals ik het wilde!

5,0 score

Eerlijk en goed advies! Het eindresultaat is elke keer heel mooi!

Mitzy

Expertise en prettige sfeer

4,0 score

Erg goede kapper. Mijn haar is moeilijk te kleuren en na veel ellende en verdriet heb ik Haarenzo by Bo gevonden en ben nooit meer ergens anders geweest. Ze geven uitstekend advies en het eindresultaat is bij mij nog altijd goed geweest. Mijn haar is in kwaliteit zeer verbeterd en de kleur blijft lang mooi. Ook vorige week vrijdag weer erg blij weggegaan. Dankjewel Nina!

Eva86

Zelf een review plaatsen