Reviews

Geen 2de keer meer

Rated 3 out of 5
7 september 2023

1 september ben ik hier bij de kapsalon geweest. Ik heb mijn haar laten onkleuren van zwart naar licht/midden bruin. Dit is prima verlopen. Je word verder netjes ontvangen en er word goed overlegd. Alleen heel erg jammer van de troep die je mee krijgt naar huis. Deze kapsalon staat zogenaamd voor plantaardige producten, maar schwarzkopf is niet natuurlijk!! Ik kreeg een haarmasker mee wat 36 euro kosten. Op internet kost precies de zelfde 15 euro! Ik heb zoveel veel haaruitval gehad, dat je er een pruik van kan maken. Alles bij elkaar was ik 570 euro kwijt. Dit is gewoon extreem duur en voor de meeste mensen niet te betalen! Voor mij geen 2de keer meer

Joyce

Antwoord van Haar & Zo by Bo

Beste Joyce, 

We zijn erg geschrokken van je boze berichtjes op WhatsApp en de reviews die je hebt geschreven en hebben deze met verbazing ontvangen. Je ging zo ontzettend tevreden weg, Zelfs je moeder was vol lof. We hebben er ook alles aan gedaan om met je in contact te komen maar helaas krijgen we je niet te pakken. Lijken onze berichtjes ook niet aan te komen en reageer je nergens op. 

Het is zo jammer, want we hadden je heel graag geholpen om je onvrede weg te nemen.

Had ons even gebeld met je bevindingen dan hadden wij de kans gekregen om uitleg te geven. Nu heb je zelf (m.i. onterecht) conclusies getrokken zonder navraag bij ons te doen. 

Ik herken niets in wat je schrijft en vind het oprecht ontzettend jammer dat je het zo hebt ervaren. Maar vooral dat je niet even de moeite hebt genomen om ons te bellen of ons te woord te staan. Het is zo makkelijk om je onvrede te uiten en ons zo negatief neer te zetten vanaf je toetsenbord. Besef dat je review blijft staan en dat wij als hardwerkend bedrijf er alles aan doen om te presteren, onze klanten zo blij te maken, en (nog) beter te worden. Daarom hadden we het veel meer gewaardeerd als je ons had gebeld dan hadden we het graag persoonlijk opgelost. 

Ik hoop dat je er voor open staat met ons contact op te nemen dan helpen we je graag.

Groetjes Bo 

De lange reis de moeite waard!

Rated 5 out of 5
19 augustus 2023

Ik ben bij Bo geweest voor een colour reset. Mijn haar was rood geverfd en het is in één dag naar een balayage gegaan met koele blonde punten, zonder mijn haar te beschadigen.

Bovendien is het een heerlijke salon, je krijgt tussen de middag een luxe lunch, er staat een lekkere playlist op, en het is zo helemaal geen straf om er een dagje door te brengen.

Ik moest er 1,5 uur voor rijden, maar dat was de moeite waard!

Marina

Geweldig

Rated 5 out of 5
30 juli 2023

De knipbeurt (mijn tweede bezoek) was uitstekend gelukt. De kapster was zeer kundig, met mijn jarenlange ervaring als kappersmodel kan ik hierover meepraten. Het verhaal over haar kapperzaak was zeer inspirerend! Ga zo door !!!

Mike

Matig

Rated 1 out of 5
14 juni 2023

Al een lange tijd deze kapsalon gevolgd op instagram. Ik was heel verheugd toen ik een afspraak had gemaakt en was echt benieuwd naar het resultaat. Na een hele lange zit van s’ochtends tot s’avonds was ik eindelijk klaar. Helaas voelde ik me zeer ongemakkelijk de gehele tijd. Het kwam allemaal een beetje geforceerd over waardoor ik me niet op mijn gemak voelde. Toen ik wou afrekenen werd me ook nog een shampoo&conditioner aangesmeerd en een ledenpas. Die overigens maar een half jaar geldig is. Erg jammer. Het eindresultaat was oke maar niet wat ik ervan verwacht had.

Suzanne

Antwoord van Haar & Zo by Bo

Beste Suzanne,

Wat jammer dat je deze ervaring hebt overgehouden na een bezoek aan ons. We zouden heel graag met je in contact komen om het om te buigen naar iets positiefs. We zouden heel graag willen weten wat heeft gemaakt dat je je ongemakkelijk hebt gevoeld. We leren namelijk graag om steeds beter te worden, en te blijven. Het zou heel fijn en helpend zijn, als je er voor open staat dit aan ons toe te lichten.

We staan voor kwaliteit en willen graag dat je zo lang mogelijk geniet van een mooie coupe en kleur, daar hoort ook de juiste verzorging bij. We praten erover tijdens het advies gesprek, gebruiken dit de hele behandeling en bij het afrekenen word het weleens vergeten. Dan komt men thuis en denkt:” och! dat had ik graag nog mee willen nemen.” Het moet niet de bedoeling zijn dat je dit ervaren hebt als zijnde ””aangesmeerd”” maar we willen juist aankaarten hoe belangrijk juiste haarverzorging is.

De kaart & Zo is 1 jaar geldig, hierbij geniet je een jaar lang van 10% korting op de behandeling en 15% op geselecteerde producten. Bij een bepaald bedrag heb je vaak de kaart er al uit, en heb je direct voordeel van de pas. Ik denk dat mijn collega dat bedoeld zal hebben. Nogmaals kom ik graag met je in contact om te leren, en deze ervaring hopelijk naar iets positiefs om te buigen, gelukkig was je wel tevreden over het resultaat. Groetjes Bo

super ervaring, met top resultaat

Rated 5 out of 5
30 mei 2023

super bedankt voor alles deze dag.

heel fijn geholpen en resultaat boven verwachting. kan iedereen aanraden om hier eens na de kapper te gaan echt een belevenis

thanks chanou voor de gezelligheid

Lisa Van roij

Antwoord van Haar & Zo by Bo

Wat leuk! bedankt voor deze mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Graag tot de volgende keer.

In een woord: FANTASTISCH

Rated 5 out of 5
28 april 2023

Zulk lief personeel en wat een verwendagje! Uiteraard een lange zit maar mijn haar is zo ontzettend mooi geworden. Durfde ik alleen maar van te dromen. Echt een top team.

Super bedankt Chanou!

Tessa

Super!

Rated 5 out of 5
9 april 2023

Al een aantal keer geweest. Super tevreden! Ze verwennen je helemaal. Ik sta elke keer versteld van het resultaat van mijn haar. Echte professionals!!

Lianda

Fantastisch

Rated 5 out of 5
1 april 2023

Mijn bonusdochter was bij jullie geweest en was dik tevreden.

Naar aanleiding daarvan ben ik jullie gaan volgen op fb. Iedere keer weer zag ik mooie resultaten en dacht ik dat wil ik ook. Toch maar eens eens een afspraak maken. Had er echt zin in. Op de dag van de afspraak was ik wat grieperig maar ik dacht ik wil toch gaan. De zaak zag er top uit en het ontvangst was ook fijn.

Het gesprek vooraf wat ik wilde met mijn haar en wat Chanou adviseerde was een groot verschil in kleur.

Maar ik dacht ik vertrouw op haar ,ze heeft er verstand van ,doe maar.

Op een gegeven moment sloeg toch de spanning toe , van oh als het me maar staat. Maar het eindresultaat mag er zijn. Het was toch nog wat onwennig voor mij echt een metamorfose.Thuis wel 100 keer in de spiegel gekeken en ik werd steeds blijer en blijer. De kleur is mooi en als het goed is hoef ik nu minder vaak mijn uitgroei bij te werken wat ik ook heel fijn vind. Ben er nu helemaal aan gewend en blij dat ik de stap gezet heb. Het was een lange zit maar de verzorging was top . Lunch , drankjes met bonbons , tijdschriften ,het ontbrak me aan niks.

De bring a friend actie is ook nog eens super. Ik ben dik tevreden en tot de volgende keer

Lilian

Make over

Rated 5 out of 5
17 maart 2023

Ik ging met gezonde spanning naar Heythuysen; tijd voor een make over!

Ik wilde van heel donker naar lichter en vooral speelser, met meerdere kleuren in mijn haar zodat ik me niet zo zou storen aan uitgroei.

Tijdens het adviesgesprek vertelde Chanou dat ze niet precies kon voorspellen wat de uiteindelijke kleur zou worden; heel spannend! Ik ben heel blij met het eindresultaat. Mijn haar is heel anders, maar wel natuurlijk geworden. Het is wennen maar toch ook weer niet.

Chanou is 7 uur met mijn haar bezig geweest, een hele tijd maar de dag vloog voorbij door de lekkere drankjes, lunch, ipad & gezellige gesprekjes. Dankjewel en tot de volgende keer!

Stefanie

Een mini vakantie in de salon

Rated 5 out of 5
8 maart 2023

Terwijl ik Hartelijk ontvangen wordt kijk ik mijn ogen uit, wat een leuke salon! Een geweldige verzorging tijdens je bezoek, echt, tot in de puntjes verzorgt.

Tijdens de behandeling(en) wordt je helemaal meegenomen in het proces. Duidelijk uitleg en tips. Daarnaast kreeg ik rond lunchtijd een broodje. En gedurende het hele verblijf lekkere drankjes naar keuze. Echt verwennerij.

Een super tevreden klant. Wat is het resultaat toch mooi. Mijn vriendin zei: “je klinkt ook echt heel blij”! Helemaal stralend naar huis.

Maar zeker niet zonder een volgende afspraak. Tot in Mei dames.

Bedankt deze heerlijke dag en een geweldig gevoel.

Shirley

tot in de puntjes

Rated 5 out of 5
19 januari 2023

Wat een toppers die meiden! ik ben zo blij met het eindresultaat! ze zijn zo deskundig, geven juiste adviezen en laten je helemaal thuis voelen. jullie hebben er een klant bij! x

Bijou

Model gezeten

Rated 5 out of 5
28 november 2022

Vandaag voor de eerste keer er geweest woon hier pas een weekje mocht model zijn wat was het leuk en wat is het mooi geworden ben zo blij

Michelle

Alle verwachtingen overtroffen

Rated 5 out of 5
5 november 2022

Vandaag voor het eerst een afspraak gehad in de mooie Salon van Haar enzo by Bo! De gehele sfeer in de salon is gezellig, mooi, warm en modern.

Bo en haar team doen er alles aan om je kappersbezoek tot een echt uitje te maken. Aan alles wordt gedacht; heerlijke cappuccino, relaxte stoelen en zelfs voor een lunch wordt gezorgd!

Ik volg de salon al een tijdje, maar dacht altijd dat die prachtige kapsels niet voor mij weggelegd waren. Maar toch heb ik een afspraak gemaakt en daar heb ik zeker geen spijt van!

Het is verbluffend wat Bo allemaal kan, ze tovert met haar!

Voor de behandeling neemt Bo uitgebreid de tijd om naar je wensen te luisteren. Vervolgens komt ze met een passend advies en samen wordt er dan een plan gemaakt. Voordat ze begint krijg je een prijsopgave: superfijn want zo krijg je geen verrassingen achteraf.

Het resultaat dat Bo bij mij gemaakt heeft, overtreft echt alle verwachtingen. Nooit gedacht dat ook ik zo’n mooi kapsel zou kunnen krijgen, maar Bo kreeg het voor elkaar.

Lieve Bo en team; nogmaals bedankt voor deze metamorfose, voor alle goede zorgen en de gezellige dag in jullie salon! Tot de volgende keer!

Anne

Happy hair happy me

Rated 5 out of 5
12 oktober 2022

Ik moet er 65 km heen en 65 km terug voor rijden. Maar ik heb het er graag voor over. Mijn haren zitten geweldig en de kleur is fantastisch. Kon echt niet beter

Ik had nooit gedacht dat mijn haren er zo uit konden zien

Yvonne

Helemaal top

Rated 5 out of 5
6 september 2022

Goed geluisterd naar wat mijn wensen waren. Fijne behandeling in een goede sfeer.

Anita

Fantastisch

Rated 5 out of 5
2 september 2022

Echt een super mooi resultaat. Nadat ik aan had gegeven wat ik graag wilde, heb ik samen met Bo gekeken wat we eventueel het beste konden doen en het resultaat was echt prachtig.

Salina

Geen woorden voor!

Rated 5 out of 5
15 juni 2022

Wat een service! Bo heeft mij een make over gegeven waar ik geen woorden voor heb! Je ziet dat ze zoveel liefde heeft voor haar vak en zo veel kennis! Nog nooit zo happy bij een kapper naar buiten gelopen! Ik straal weer!

Je moet er wat tijd en centjes voor over hebben, maar dat is het allemaal waard!

Maud

Toppie!

Rated 5 out of 5
11 juni 2022

Chanou heeft wederom een mooie balayage gezet. Dit keer wou ik wat lichter voor de zomer. Weer een super resultaat! Chanou weet altijd weer precies wat ik in gedachte heb om te zetten. 🥰

Lizzy

Top team Bo

Rated 5 out of 5
4 juni 2022

Bo en haar team zijn op en top super vak kapsters

Ze weten direct wat je wilt en gaan deskundig te werk

Met n super mooi resultaat ben zo blij met mijn koperkleurige haren

Geven deskundig advies en tips mbt verzorging

Je wordt op en top verwend tijdens de behandeling n lunch tussen de middag niets is teveel

N echte aanrader

Ik ben super blij met mijn kapsel en de kleur in mijn haren

Top team Bo 👍👍👍👍

Lil

Super service!

Rated 5 out of 5
26 mei 2022

Super lieve meiden! Denken zo goed met je mee voor oplossingen of wat dan ook.. echt toppers! Super blij met het eind resultaat! Zeker een aanrader voor iedereen! Super service! Je komt niks te kort daar!

Inge van hoof

Zelf een review plaatsen