Reviews

Deze toppers halen het beste uit je haar!

Rated 5 out of 5
10 maart 2021

Ik heb al heel veel kappers gehad. Ik heb lastige krullen, vaak droog en lastig om te knippen. Maar deze TOPPERS toveren met haar! Ik heb eindelijk een Prachtige kleur die perfect bij mij past, eindelijk weer mooi gezond glanzend haar, super goed geknipt zonder dat er veel van de lengte afging ( daar gaat het meestal fout bij andere kappers..). En dan ook nog een heel leuk team, hard werkende meiden die passie voor hun vak hebben. Dat merk je aan ALLES! Van binnenkomst met een warme gemeende begroeting, heerlijke koffie, super lekkere lunch totdat je de deur uitgaat met prachtige haar! Zo blij met deze toppers! Vaste klant erbij dames! Bedankt!! Liefs Jolanda

Jolanda Vorstenbosch

Helemaal blij!

Rated 5 out of 5
4 maart 2021

Hele leuke en gezellige dames! Zeer professioneel! Super clip in extensions. Ik ben helemaal blij!

0643508826

Perfecte service

Rated 5 out of 5
2 maart 2021

Ik kom al een tijdje bij Bo in de salon. Altijd goed geholpen. Kan niet, bestaat niet bij Bo. Super tevreden. Ik kom hier graag.

Nicole

Goede service en een prachtig resultaat!

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Via Instagram kwam ik bij Haar & Zo terecht. Na alle mooie resultaten gezien te hebben nam ik al snel de beslissing om 5 kwartier te rijden naar de salon en mijn lange haar ook een nieuwe look te geven. Ik ben super geholpen door Bo. Ze heeft mij heel goed geadviseerd en een prachtige balayage gemaakt. Ook heeft ze gebruik gemaakt van enkele knipdetails waardoor mijn haar nu perfect in model valt. Tot slot ben ik ook super tevreden over de service. Ik ben de hele dag niks tekort gekomen en ze nam tot de laatste seconde de tijd voor me. Ik kom graag weer terug!

Astrid

Super mooie Extensions

Rated 5 out of 5
23 november 2020

Vandaag voor de eerste keer geweest. Ook via via hier terecht gekomen. Na altijd weer lang haar te willen hebben vandaag de stap genomen voor clip in extensions. Ze zijn echt super mooi geworden precies mijn eigen haar kleur dus je ziet het verschil niet. Nina heeft echt super geholpen met het uitleggen van de extensions in en uit doen.

Nathasja

Mooi resultaat

Rated 5 out of 5
13 november 2020

De meiden zijn allemaal super aardig en behulpzaam. Daarnaast heb je echt het gevoel dat je in goede handen bent en dat je een mooi resultaat kan verwachten.

Shania

Perfect!

Rated 5 out of 5
3 november 2020

Wederom een perfect resultaat! Helemaal blij mee, erg bedankt weer voor de gezelligheid, de zacht blond roze kleur en de mooie krullen 🙂

Nicole

Happy new hair

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

Super geadviseerd! Mega blij met het resultaat en tussentijds goed verzorgd met thee en lunch..

Mylène

Haar precies zoals ik het wilde!

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

Eerlijk en goed advies! Het eindresultaat is elke keer heel mooi!

Mitzy

Expertise en prettige sfeer

Rated 4 out of 5
26 oktober 2020

Erg goede kapper. Mijn haar is moeilijk te kleuren en na veel ellende en verdriet heb ik Haarenzo by Bo gevonden en ben nooit meer ergens anders geweest. Ze geven uitstekend advies en het eindresultaat is bij mij nog altijd goed geweest. Mijn haar is in kwaliteit zeer verbeterd en de kleur blijft lang mooi. Ook vorige week vrijdag weer erg blij weggegaan. Dankjewel Nina!

Eva86

Zelf een review plaatsen