De Salon

De sfeer bij Haar & Zo by Bo is huiselijk en warm, gehuld in een stijlvol interieur.

We streven ernaar om jou het ultieme feelgood gevoel te geven wanneer je bij ons bent. We doen er alles aan om jouw bezoek als een beleving te ervaren.

Dat begint al bij het krijgen van een relaxte hoofdhuidmassage bij het wassen. Heb je een lange behandeling vanaf de ochtend gepland? Dan zorgen wij voor een heerlijk broodje met wat lekkers voor tijdens de lunch.

In onze Coffee Lounge kun je lekker loungen bij de haard met een drankje naar keuze. Hier kun je kiezen wat je wilt drinken: van diverse soorten koffie of thee in ochtend tot een glaasje wijn of frisdrank met nootjes in de namiddag en avond.

Kijk je favoriete serie op Netflix of Videoland op de Ipad die voor jou klaarligt. Ook hebben we keuze uit verschillende soorten magazines om lekker bij weg te dromen of om inspiratie uit op te doen. Of neem gerust je eigen laptop mee zodat je eventueel nog iets kunt werken aan de ronde tafel in de Coffee Lounge. Opladers voor diverse smartphones zijn aanwezig, en uiteraard kun je gebruik maken van WiFi.

Terwijl de kleuring inwerkt staat er een ruim assortiment nagellak klaar om zelf je nagels te kunnen lakken aan onze DIY nail & brow bar. (Tijdens de coronaperiode is deze even niet beschikbaar).

In de salon wordt door onze kleurspecialisten advies gegeven over de huidige kleurtrends en wordt er een vertaling gemaakt naar jouw wensen.