Het team

Bo

Bo is de drijvende kracht achter Haar & Zo by Bo. Ze is geboren met het kappers-gen want ze zet het kappersvak voort vanuit de 6e generatie in de familie. ” Het is iets wat door mijn aderen stroomt”. Al vanaf kleins af aan liep Bo door de salon van haar moeder, ze wist het toen al direct. Dit wil ik ook!

Haar & Zo is eerst opgezet door haar moeder, zij heeft Haar & Zo tot een groot succes gebracht in Heythuysen ongeveer 17 jaar lang. In 2015 is Bo gaan samenwerken met haar moeder. Al snel moesten moest Haar & Zo gaan uitbreiden, want de salon groeide zo snel uit zijn jasje door de nieuwe technieken waarmee Bo en haar team werkt.  Door alle ontwikkelingen in de salon, technieken, kennis en ervaring heeft dat gebracht dat Haar & Zo by Bo klanten kent uit heel Nederland die speciaal komen voor kleuringen en kniptechnieken uit de tijd van nu.

” De salon is in de zomer van 2017 compleet verbouwd , en sinds die tijd heb ik de salon volledig overgenomen en werd Haar & Zo, Haar & Zo by Bo. Ik doe nu echt alles zelf, onze social media kanalen, achter de schermen, trainingen geven en volgen. Ik kom soms tijd tekort! De formule, de visie, de filosofie van Haar & Zo by Bo is compleet vernieuwd.”

Over het kappersvak: ”Ik kan niet uitleggen, het is een gevoel!”  Ik vind iets bij iemand creëren het allerleukste wat er is, en leg er mijn passie ziel en zaligheid in. Ik vind het heerlijk omdat ik zoveel kennis en ervaring heb waarop ik kan vertrouwen en ik nooit uitgeleerd raak.

Bo gaat het allerliefst naar Egypte op vakantie, waar zij duikt in de Rode Zee en tropische vissen spot. In haar vrije tijd houdt Bo enorm van schilderen, fotograferen en gaat ze op maandag altijd naar keramiek les. Ook is ze gek op mode, winkelen en het volgen van vele kappersvlogs en blogs. Het liefst van Lisa Loves Balayage , Pretty Little Ombre en mijn favoriet: Behind The Chair.

Bo heeft in het verleden meegeholpen aan diverse shows, wedstrijden en heeft ze trainingen gegeven voor het merk Malibu C (klik voor meer info),  en o.a. aan Kinki kappers.  Het Spectrum, dé enige opleiding tot Spectrum haarkleurspecialist heeft Bo met succes afgerond. Dat is wel de kers op de taart, en een kroonjuweel! Wat heb ik daar enorm veel geleerd, en het houdt mijn ogen altijd open. Ook maakt Bo deel uit van het Essential Looks team by Schwarzkopf Professional Nederland, en geeft ze hiermee o.a. kniptrainingen aan collega kappers van andere salons.

Je mag Bo wakker maken voor Tony Chocolonely karamel zeezout, en een rondreis door Amerika!

Wat ik nog graag zou willen bereiken? In de toekomst zou ik graag trainingen verzorgen in mijn salon aan collega kappers. En ze inspireren en trainen in mijn visie over kleur en het presenteren ervan. ik zou graag nog een professionele opleiding in fotografie willen volgen. Oja, en een motorrijbewijs behalen als ik tijd heb!

Typisch Bo:

  • Als je het niet probeert, weet je het ook niet!

 

 

 

Chanou

Chanou is heel geduldig, en lief voor haar klanten en creatief. Dat voel je meteen als je bij haar in de stoel zit.  Ook is ze enorm leergierig.  ”Ik ondersteun Bo met het geven van trainingen en geef mijn kennis door aan de rest van het team. Regelmatig brainstormen we samen , en ga ik ook op training buiten de deur om zo voor te blijven op wat er allemaal in het kappersvak gebeurd”. Chanou ziet meteen of iets bij je past of niet, ze kijkt samen met je naar de mogelijkheden en jouw wensen.

Ze bied daarvoor een luisterend oor, om zo meer over je te weten te komen wat leid tot een succesvol resultaat. Haar creatieve ideeën verteld ze je graag!

1 Dag in de week is heilig voor Chanou want dan rijd ze graag op haar paard die heet Mazzel. Dan vergeet ze alles even om zich heen. Je kunt Chanou wakker maken voor melkchocola (het liefst met nootjes), en het maken van een kleuring. Niets is Chanou te gek, want ze houdt van het maken van make-overs. Daar legt ze haar ziel en zaligheid in.

Hairguru Kim Wasabi is wel een beetje een ‘voorbeeld’ voor Chanou en die volgt ze dan ook op de voet, ”niet normaal wat een gave kleuren ze maakt! Ik heb haar mogen ontmoeten toen Guy Tang in Nederland was om zijn merk te lanceren, uiteraard  heb ik Guy Tang ook ontmoet.” Zo staan er nog heel wat dingen op ons lijstje waarover we je later meer vertellen!

 

Typisch Chanou:

  • De dag beginnen met een perfect opgeklopte cappuccino, en vaak ook nog een croissantje erbij.
  • relax, take it easy!

 

Nina

Nina  heeft al 4 jaar ervaring bij Haar & Zo by Bo en is bij ons begonnen vanaf de middelbare school als zaterdaghulp. ‘Door de vele kleur en kniptrainingen die ik van Bo krijg, heb ik enorm veel ervaring op kunnen doen. Ik wordt overal bij betrokken en zit graag vooraan, omdat ik erg nieuwsgierig ben over alles wat het kappersvak met zich mee brengt. Regelmatig ga ik ook op cursus buiten de deur. Nina doet niets liever dan de hele dag mooie kapsels creëren, en brengt graag haar enthousiasme over op haar klanten.

Nina heeft zich opgewerkt tot een heuse colorista in hart en nieren.  Ze houdt van gezelligheid, is heel leergierig en gaat graag uitdagingen aan. Nina is fan van Josie Vilay en Guy Tang. ‘Guy Tang heb ik in het echt mogen ontmoeten met Team Haar & Zo by Bo, zo gaaf!’

In haar vrije tijd doet Nina heel graag aan volleybal ,kun je haar wakker maken voor sushi en zingt in een band op de zondagen. ‘Dus als de muziek uitvalt in de salon, neem ik het graag even over!’

 

Totally Nina:

  • Life is too short to have boring hair
  • Life isn’t perfect but your hair can be!
  • vrienden zeggen over mij : Nina ik zie je nooit zitten met je joggingbroek aan en je haar niet gedaan!
  • Wist je dat Nina zelfs in het Volleybal Team van Jong Oranje heeft gespeeld?!  Super gaaf!

Joelle

Dit is Joelle! Ze komt uit Helmond en is vanaf mei 2019 bij ons begonnen als vakantiehulp. Zodat ze al een flinke voorsprong heeft wanneer zij aan de kappersopleiding zou gaan beginnen. Ze is net begonnen aan de kappersopleiding in Beek & Donk. Elke woensdagavond tijdens de trainingsavond, krijgt Joelle training van ons. Zodat ze alle fijne kneepjes leert, en goed wordt opgeleid in hoe het er aan toe gaat op de werkvloer. Joelle zorgt voor heerlijke koffie, wast het haar heerlijk, zet alle toners op, kleurt de uitgroei bij, en voorziet alle klanten van een relaxte hoofdhuid massage.

Ze is 1 x per week bij ons in de salon te vinden en af en toe helpt ze uit op de zaterdagen!

 

 

Catootje

Hallo, ik ben Cato. Maar je mag ook Catootje zeggen hoor, want ik ben een Jack Russel(tje) en erg rustig + lui van aard. Ik had ook luiaard kunnen heten. Ik lig de hele dag lekker in mijn mandje te genieten van de gezelligheid in de salon.

Heb je bij ons een lange behandeling vanaf de ochtend? Dan zorgen we voor een heerlijk broodje met wat lekkers voor tijdens de lunch!

En dan moet ik natuurlijk een oogje in het zeil houden of het allemaal smaakt! En ruim ik graag de per ongeluk gevallen stukjes van de grond op.

Oja, ik hou ook erg van een aai over mijn bolletje, maar ik dring mezelf niet op. So don’t worry, ik spring niet tegen je aan, en krab ook geen panty’s kapot.

Soms heb je misschien niet eens door dat ik er ben, want ik ben dan zo druk met lekker wegdoezelen in mijn mandje.  Ik hoop dat je je in de salon tijdens jouw behandeling net zo in de watten voelt gelegd als ik in mijn dekentjes.

 

Cato neemt soms een snipperdag op maandag / zaterdag.

Team Haar & Zo by Bo

Het is belangrijk om als team een eenheid te vormen. Want uiteindelijk bereik je iets met elkaar , samen vorm je de formule tot succes. Team work makes the dream work! Daar komt vooral bij kijken dat we elkaar continu inspireren en trainen om de kwaliteit op de bovenste plank te houden. Iedereen volgt trainingen buiten de deur, en dat word intern op elkaar door gegeven. Regelmatig bezoeken we samen ook een training of cursus, en zijn we 1x per maand bij het Spectrum aanwezig. Dat is een avondvullend programma met look & learn, gegeven door een inspirerende kapper uit het binnen- en buitenland.  Bo is afgestudeerd Spectrumlid, en zit ze bij het Essential Looks team van Schwarzkopf Nederland. Dat draagt ook bij aan een flinke bundel kennis en ervaring in de salon.

Niet alleen vak techniek is belangrijk om samen iets te bereiken, maar vooral ook sfeer. Daarom gaan we regelmatig uiteten of doen we leuke dingen met elkaar. Teamspirit is misschien wel het allerbelangrijkste, dat voelen klanten ook!