Chanou

Chanou is heel geduldig, en lief voor haar klanten en creatief. Dat voel je meteen als je bij haar in de stoel zit.  Ook is ze enorm leergierig.  ”Ik ondersteun Bo met het geven van trainingen en geef mijn kennis door aan de rest van het team. Regelmatig brainstormen we samen , en ga ik ook op training buiten de deur om zo voor te blijven op wat er allemaal in het kappersvak gebeurd”.

Chanou ziet meteen of iets bij je past of niet, ze kijkt samen met je naar de mogelijkheden en jouw wensen, en geeft ze je een eerlijk advies.

Ze bied daarvoor een luisterend oor, om zo meer over je te weten te komen wat leid tot een succesvol resultaat. Haar creatieve ideeën verteld ze je graag! Chanou is al zeker 7 jaar werkzaam bij Haar & Zo by Bo. Ze is een enorm vrolijke gezellige frisse wind die je meeneemt in haar enthousiasme en gezelligheid. Vol humor en haar vrolijke lach en warme persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt bij haar. Ze houdt er enorm van om je in de watten te leggen en je goed de adviseren wat er bij jou past.

1 Dag in de week is heilig voor Chanou want dan rijd ze graag op haar paard en die heet Mazzel. Dan vergeet ze alles even om zich heen. Ze is spits in het damesvoetbalteam, daar speelt ze 2x per week.

Ze komt ook tijd te kort! Of er moeten meer dagen in de week komen! Chanou houdt van gezelligheid en is regelmatig in het dorpscafe te vinden waar ze helemaal los gaat op Hollandse Hits.

Je kunt Chanou wakker maken voor melkchocola (het liefst met nootjes), en het maken van een kleuring. Niets is Chanou te gek, want ze houdt van het maken van make-overs. Daar legt ze haar ziel en zaligheid in.

Naast Martien Meiland is Chanou fan van The Blonde Chronicles, die volgt ze dan ook op de voet, ”niet normaal wat een gave kleuren die maken! Helemaal m’n ding.”

 

Typisch Chanou:

  • De dag beginnen met een perfect opgeklopte cappuccino met veel suiker
  • relax, take it easy!
  • Chanou is heel graag buiten, ze is gek op de natuur, dus niet alleen tevreden klanten maar ook tevreden planten!
  • Ze is een echte dierenvriend, remt nog net niet voor mieren hihi.
  • Ze houdt van voetbal doet ze dus ook 2 x per week in het damesvoetbalteam.
  • Haar favoriete nummer is “” Engelbewaarder”  – van Marco Schuitemaker.