Chanou

Chanou is heel geduldig, en lief voor haar klanten en creatief. Dat voel je meteen als je bij haar in de stoel zit.  Ook is ze enorm leergierig.  ”Ik ondersteun Bo met het geven van trainingen en geef mijn kennis door aan de rest van het team. Regelmatig brainstormen we samen , en ga ik ook op training buiten de deur om zo voor te blijven op wat er allemaal in het kappersvak gebeurd”.

Chanou ziet meteen of iets bij je past of niet, ze kijkt samen met je naar de mogelijkheden en jouw wensen, en geeft ze je een eerlijk advies.

Ze bied daarvoor een luisterend oor, om zo meer over je te weten te komen wat leid tot een succesvol resultaat. Haar creatieve ideeën verteld ze je graag! Chanou is al zeker 6 jaar werkzaam bij Haar & Zo by Bo.

1 Dag in de week is heilig voor Chanou want dan rijd ze graag op haar paard en die heet Mazzel. Dan vergeet ze alles even om zich heen. Je kunt Chanou wakker maken voor melkchocola (het liefst met nootjes), en het maken van een kleuring. Niets is Chanou te gek, want ze houdt van het maken van make-overs. Daar legt ze haar ziel en zaligheid in.

Naast Martien Meiland is Chanou fan van The Blonde Chronicles, die volgt ze dan ook op de voet, ”niet normaal wat een gave kleuren die maken! Helemaal m’n ding.”

 

Typisch Chanou:

  • De dag beginnen met een perfect opgeklopte cappuccino, en vaak ook nog een croissantje erbij.
  • Of een lekker blikje chocomel!
  • relax, take it easy!
  • Chanou is heel graag buiten, ze is gek op de natuur, en een echte dierenvriend.
  • Chanou’s  stopwoord : WAT GOEEEEEEEEEEEEED!