Vacature: Hairstylist

VACATURE HAIRSTYLIST

 

Ben jij klaar voor de next step? Nieuwe uitdaging? Zit je vastgeroest op je huidige werkplek?  Tijd om daar verandering in te brengen!

Wij zijn op zoek naar een serieuze professionele hairstylist om ons team te versterken, voor ca. +/- 30u per week. Niet voor een klein tijdje, maar het doel is een vaste aanstelling.

 

Dit ben jij!;

–      Ben jij een professionele serieuze colorista/haarfreak in hart en nieren?

–      Je hebt salonervaring, minimaal 3 jaar.

–      Ben je creatief , kun je goed adviseren, heb jij een goede kleurkennis, en ben je thuis in de hedendaagse kleur- en kniptechnieken?

–      Je wilt het allerleukste uit het vak halen

–      Je kent het vak, bent op de hoogte via Instagram, fb en vakmagazines.

–      Wil je heerlijk werken in een prachtige gezellige salon tussen gepassioneerde en toegewijde collega’s?

–      Denk nu niet, ‘’Ojee, ik moet net zo goed zijn als zij, het is vast te hoog gegrepen….” We stellen inderdaad best wat eisen, maar dat is omdat we willen gaan voor de beste match, en voor een langdurig ‘’ gelukkig huwelijk’’ met jou. Het is logisch dat je eigen moet worden (gemaakt) met onze technieken, daarin zullen wij jou ook gaan begeleiden en trainen. Maar het is nodig dat je werkervaring hebt en thuis bent in de hedendaagse kleur- en kniptechnieken, en daarbij zelfstandig kunt werken.

 

Dit is Haar & Zo by Bo!; 

Wij zijn een professionele salon, met een passie en specialiteit voor haarkleuringen en kleurcorrecties, dit is echt een vak apart. Hier komt veel kennis, kundigheid en professionaliteit bij kijken. Dit maakt dat onze salon klanten trekt en kent uit heel Nederland, Duitsland en Belgie.

Uiteraard worden er ook heren en dames geknipt in de salon.

Het enige wat we niet doen is: permanenten en watergolven (die wikkels laten we fijn op zolder.)

We zijn aangesloten bij  Essential Looks (freelance team van Schwarzkopf Professional Nederland) en werken we met de beste producten zoals Olaplex, Schwarzkopf Professional en Authentic Beauty Concept.  Klanten spenderen veel tijd bij ons, en wij doen er alles aan om ze het ultieme feel-good gevoel te geven. We maken zelf lunch voor ze,  ook hebben we de salon met veel aandacht sfeervol ingericht. Daarbij vinden we het ontzettend belangrijk om goed bij te blijven, want de technieken en producten veranderen continue. Zo ook de wensen van onze klanten. Daarom besteden we veel aandacht en tijd in het trainen van ons team binnen en buiten de deur. Dit alles maakt ons werk ook zo ontzettend leuk en speciaal. We vinden het heel belangrijk dat er een goede teamgeest heerst. Want het is echt zo; Teamwork makes the dreamwork! We doen daarom ook geregeld leuke dingen met elkaar zoals, naar een festival gaan, of een weekend weg vol leuke te gekke activiteiten.

Wil je nog meer te weten komen over ons? Check ook onze Instagram of Facebook.  Zijn we een match?

 

Wat moet je doen?;

– Stuur ons je CV, met foto’s van jezelf

– Stuur ons hierbij een motivatie waarom je graag bij ons wilt komen werken.

– Stuur ons hierbij eventueel foto’s van jouw werk (voor-en na)

– Mail deze graag naar info@haarenzobybo.nl t.a.v. Bo

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er vervolgens uit?;

We nodigen je eerst uit voor een gesprek, daarna kom je twee keer een dag(deel) bij ons meekijken op de werkvloer hierna zullen we een rollenspel doen in advies en testen we je (kleur)kennis, ook neem je zelf modellen mee om jouw kunsten op te laten zien aan ons. En dan….. zijn we een droomkoppel?

Aarzel niet, en denk niet “Ik ben vast niet goed genoeg…” Dat ben je wel gewoon doen, reageren en pak je kans om jezelf te laten groeien als haarstylist!

 

 

Tot snel!