VACATURE HAIRSTYLIST

Ben jij klaar voor de NEXT STEP? Pak je kans!

Wij zijn op zoek naar een serieuze professionele gepassioneerde hairstylist-colorista om ons team te versterken, voor ca. +/- 30u per week. Niet voor een klein tijdje, maar het doel is een vaste aanstelling.

Dit ben jij!;

–     Je bent een professionele colorista/haarfreak in hart en nieren!

  • Ben je nog niet zover, maar voel je aan alles dat je een colorista en haarfreak in hart en nieren bent?! Dan moet je ook echt verder lezen!

–      Je hebt salonervaring, minimaal 3 jaar.

–      Ben je creatief , kun je goed adviseren, heb jij een goede kleurkennis, en ben je thuis in de hedendaagse kleur- en kniptechnieken?

–      Je wilt het allerleukste uit het vak halen en investeren in jezelf ( in het begin zul je natuurlijk wel extra veel trainingen volgen)

–      Je kent het vak , je bent op de hoogte via Instagram, fb en vakmagazines. (Je doet moeite om digitaal op de voet te blijven.)

–      Wil je heerlijk werken in een prachtige gezellige salon tussen gepassioneerde en toegewijde collega’s? En zie je er ook nog eens leuk en hip uit?!

–     Maak je geen zorgen, denk je nu: ‘’ ojee, ik wil dat wel, maar heb dat (nog) niet helemaal in de vingers… denk dan niet: ‘’laat maar zitten, het is vast te hoog gegrepen voor mij, ik ben vast niet goed genoeg….’’’ JAWEL, dat ben je wel!! Trek die stoute schoenen aan, en ga er voor!

We stellen inderdaad best wat eisen, maar dat is omdat we willen gaan voor de beste match, en voor een langdurig ‘’ gelukkig huwelijk’’ met jou. Het is niet bedoeld om je af te schrikken en de beste hieruit te filteren. Ja, we zoeken iemand met dezelfde  Het is logisch dat je eigen moet worden (gemaakt) met onze technieken, daarin zullen wij jou ook gaan begeleiden en trainen. We zullen je aan de hand nemen, en echt niet laten zwabberen. Maar het is nodig dat je werkervaring hebt en thuis bent in de hedendaagse kleur- en kniptechnieken, en daarbij (het liefst) zelfstandig kunt werken.

Ik, Bo en mijn gepassioneerde team colorista’s zullen je aan de hand nemen om je skills te verbreden. Je gaat jezelf overtreffen en over een tijdje zul jij je nog eens  verbluffen wat je allemaal (nog meer) kunt!

 

Dit is Haar & Zo by Bo!;

Wij zijn een zeer professionele salon, met een passie en specialiteit voor haarkleuringen en kleurcorrecties, dit is echt een vak apart. Hier komt veel kennis, kundigheid en professionaliteit bij kijken. Dit maakt dat onze salon klanten trekt en kent uit heel Nederland, Duitsland en Belgie. We zijn geen ”standaard” kapperszaak. Dat maakt dus ook dat geen dag het zelfde is bij ons. Er is dus veel diversiteit. We houden niet van opscheppen, maar het is niet voor niets dat mensen ons weten te vinden uit het hele land. We doen er dan ook alles voor, zowel voor onze kennis als voor onze klanten. Onze specialisme in kleuren, is een soort zintuig die we hebben ontwikkeld en die ademt onze salon en ons team.

Uiteraard worden er ook heren en dames geknipt in de salon. Bijna geen kinderen, wel heel af en toe.

Het enige wat we niet doen is: permanenten en watergolven (die wikkels laten we fijn op zolder.)

We zijn aangesloten bij  Essential Looks (freelance team van Schwarzkopf Professional Nederland) en werken we met de beste producten zoals Olaplex, Schwarzkopf Professional en Authentic Beauty Concept, Malibu C en K-18.  Klanten spenderen veel tijd bij ons, en wij doen er alles aan om ze het ultieme feel-good gevoel te geven. We maken zelfs lunch voor ze, hebben verse theetjes, en  ook hebben we de salon met veel aandacht sfeervol ingericht.

Bo heeft heel veel trainingen gegeven in het maken van kleurcorrecties aan o.a. Kinki Kappers, trainingen verzorgd voor Malibu C/ Olaplex. Ze heeft o.a. gewerkt aan theater opdrachten, Coiffure Awards, en Make-Overs voor het blad ”Privé” . En is ze regelmatig te vinden bij de Acadamy van Schwarzkopf Professional. Je komt dus in een warm bad terecht, als het gaat om de dingen die je van haar (en collega’s) wilt leren. Want we beschikken dus niet voor niets over zoveel kennis. Maak daar dus gebruik van 😉

Daarbij vinden we het ontzettend belangrijk om goed bij te blijven, want de technieken en producten veranderen continue. Zo ook de wensen van onze klanten. Daarom besteden we veel aandacht en tijd in het trainen van ons team binnen en buiten de deur. En gaan we regelmatig op training van verschillende topkappers uit binnen- en buitenland. Dit alles maakt ons werk ook zo ontzettend leuk en speciaal. We vinden het heel belangrijk dat er een goede teamgeest heerst. Want het is echt zo; Teamwork makes the dreamwork! We doen daarom ook geregeld leuke dingen met elkaar zoals, naar een festival gaan, of een weekend weg vol leuke te gekke activiteiten.

Wil je nog meer te weten komen over ons? Check ook onze Instagram of Facebook.  Zijn we een match?!

 

Wat moet je doen?;

– Stuur ons je CV, met foto’s van jezelf

– Stuur ons hierbij een motivatie waarom je graag bij ons wilt komen werken.

– Stuur ons hierbij eventueel foto’s van jouw werk (voor-en na)

– Mail deze graag naar info@haarenzobybo.nl t.a.v. Bo

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er vervolgens uit?;

We nodigen je eerst uit voor een gesprek, daarna kom je twee keer een dag(deel) bij ons meekijken op de werkvloer hierna zullen we een rollenspel doen in advies en testen we je (kleur)kennis, ook neem je zelf modellen mee om jouw kunsten op te laten zien aan ons. En dan….. zijn we een droomkoppel?

En zijn we een match? We zullen je zeker in het begin veel gaan trainen zodat je thuis bent in de technieken, kleuringen en werkwijze waarop en waarmee we werken. Ben jij klaar om een nog betere haarstylist te worden? Jezelf te laten groeien en met veel passie alles uit het kappersvak te halen wat dit mooie vak te bieden heeft?

Aarzel niet, en denk niet “Ik ben vast niet goed genoeg…” Dat ben je wel gewoon doen, reageren en pak je kans om jezelf te laten groeien als haarstylist!

 

Tot snel!