Waarschuwing, Fake Olaplex is real!

Fake Olaplex is real!

Al lijkt Olaplex op sommige websites goedkoop/goedkoper, het is niet dezelfde.

Beste klanten, kijk uit!

Dit bericht ontvingen wij van Olaplex Nederland met de hulpvraag om consumenten te waarschuwen. Waarom? Omdat er bij Olaplex Nederland veel vragen van klanten komen die ergens op internet een flesje Olaplex besteld hebben en het resultaat ernstig tegenvalt.  Olaplex word nagemaakt en tegen stuntprijzen aangeboden het is niet hetzelfde product. Het klontert, het ruikt naar kokos en het haar voelt slierterig en vet aan.  Zie hieronder hoe deze uit het flesje kan komen:

 

 

 

 

 

!!Let op!! Het flesje lijkt sprekend op het originele, maar de QR-code werkt niet. De kleur ziet er gelig en klonterig uit en in sommige gevallen ruikt het product naar kokos.

Dit is niet zoals Olaplex hoort te zijn. Pas daarom goed uit op internet, je weet nooit waar je koopt en wat je koopt!! Wij geven daarom helaas ook geen garantie op de haarkwaliteit en haarkleur wanneer je elders Olaplex haarverzorging koopt.

Een officiele Olaplex-dealer, kun je  hier controleren/checken op de Olaplex site zelf . En uiteraard vind je ons ook op de site.

Wist je dat wij ook Olaplex producten naar je toe versturen?

We verkopen:

  • Olaplex no 3 Bond Maintainer 100 ml
  • Olaplex no 4 Shampoo 250 ml
  • Olaplex no 5 Conditioner 250 ml
  • Olaplex no 6 Bond Smoother 100 ml
  • Alle producten kosten €29,95

Verzenden kost €6,95. Neem contact met ons op, en wij helpen je graag!