We zoeken jou!

We zijn op zoek naar JOU!

Een leuke collega om ons team te versterken.

 

Wij bieden jou aan:
– Een passend en goed salaris met mogelijke doorgroei tot salaris boven CAO.
– Doorgroeimogelijkheden .
– Een mooie ruime en professionele werkplek.
– Leuke collega’s.
– Goede en gave trainingen (je mag ze zelf uitkiezen!) En we doen leuke uitstapjes, niet te vergeten.
– Werkdagen en -uren  in overleg mogelijk. (voor ca. 30 u per week (n overleg mogelijk).
– Het doel is een vaste aanstelling.

Wat doen wij en wie zijn wij?

We zijn een professionele salon  die zich richt op het maken van mooi haar en (speciale) blond en balayage- kleuringen bij dames en heren. We hebben hele leuke klanten tussen de 20-50+ jaar. (Je kunt je voorstellen dat de permanent en watergolf wikkels nog ergens op zolder liggen te verstoffen en deze behandelingen doen we dus ook niet in de salon.) 😉

Geen dag is hetzelfde en altijd heel anders omdat onze klanten zoveel leuke wensen hebben. En dat maakt dat elke dag een feestje is en ook heel divers.

Het belangrijkste vinden we gezelligheid. Daarom is onze salon ook zo’n fleurige explosie van bloemen en kleur, we zorgen voor lekkere drankjes, hapjes, en lachen veel met elkaar. We gaan voor het ultieme feel-good gevoel.

We vinden het ook heel belangrijk dat er naast lekker werken dus een gezellige teamgeest heerst, want dat merken klanten ook en dat zorgt ervoor dat je/we lekker kan/kunnen spetteren op de werkvloer samen. Ken jij iemand, of ben jij diegene die zichzelf al naast ons ziet werken?

Heb je onze Instagram en Facebook al bekeken? Misschien denk je wel, ”dat kan ik (nog) niet wat die meiden van Haar & Zo maken”. Maar wij zullen je uiteraard al onze technieken eigen maken, We vinden het wel belangrijk dat je wat salon ervaring hebt, en dat je thuis bent in het knippen van heren en dames. De rest doen we samen!

Spreekt jou dit aan? Reageer dan gauw, en we nodigen je snel uit!

 

Stuur ons een mail met je CV en foto naar info@haarenzobybo.nl 

We kijken er naar uit kennis met je te maken.

❤️TEAM HAAR & ZO BY BO

 

 

#vacaturekapper #kappervacature #kappersvacature #vacaturehairstylist #vacaturekapsalon #kappersjob #salon #hairstylist #kapper #salonvcacatures #heythuysen #roermond #limburg #kappersvacature #kappergezocht #kappergevraagd #hairstyliste #kapstervacature