Wij zijn OPEN!

Het Coronavirus;  WIJ ZIJN OPEN!

UPDATE: Maandag 23-3-2020  

Lieve klanten,

Wij zijn vooralsnog gewoon open! 

Elke dag wordt deze website ge-update over de situatie rondom het Coronavirus en onze salon.

We doen er alles aan om dat verschrikkelijke virus buiten de deur te houden! Zolang wij van de overheid open mogen blijven doen wij dat, uiteraard onder aangepaste omstandigheden en met genomen maatregelen. En zolang het voor ons als team goed en verantwoord voelt! Wij zullen elke dag onze site updaten.

Dus kortom; vooralsnog zijn wij geopend, het is een gekke situatie waarin je als ondernemer/mens/klant/iedereen zit letterlijk en figuurlijk nu even zelf met de handen in het haar!

Moet je open? Moet je dicht? Het is wat… De Overheid zegt/legt op; houdt 1.5 meter afstand, en voor ons zijn er geen duidelijke standpunten ingenomen dat we dicht zouden moeten. Er is veel tegenstrijdigheid. Daarentegen is onze salon ruim genoeg om die afstand te kunnen houden. Wij hebben de luxe dat we een ruime salon hebben. De Overheid werkt volgens een plan om een enorme piek in het aantal Coronabesmettingen te voorkomen. Belangrijkste is dat geen grote groepen mensen bij elkaar zijn. Natuurlijk volgen wij die regels!  Het standpunt van staatssecretaris Mona Keijzer is nog steeds dat kapsalons open mogen blijven, en er voldoende afstand is tussen klanten. Daar kunnen wij (gelukkig) aan voldoen.

Zolang wij Haar & Zo by Bo het verantwoord houden en vinden, en als team goed overleggen met elkaar blijven wij open. Wij nemen zeer strenge maatregelen volgens het RIVM.  Tenzij de overheid ons zegt te sluiten, dan gaan wij natuurlijk dicht. Wij verplichten onze klanten en medewerksters niets, ze hebben de mogelijkheid zelf te kiezen.  Doe waar jij je goed bij voelt! Dat doen wij ook.

Hieronder lees je onze extra maatregelen die wij treffen om zo een veilige (werk)omgeving te creëren voor jullie als klant, en voor ons team: 

* Onze behandelstoelen staan 2 meter uit elkaar, we hebben tussen de behandelplaatsen telkens 1 stoel er tussen uit gehaald, om zo extra afstand te creëren.  We hebben voldoende plaats in de      salon om niet (te) dicht bij elkaar in de buurt te zitten. ( Zie foto)

* We schudden even geen handen, we verwelkomen je graag met een grote glimlach!

* Kom a.u.b. alleen naar de afspraak. Niet te laat en niet te vroeg, dan kunnen we meteen beginnen aan jouw behandeling en voorkomen we dat er teveel mensen in de salon zijn.

* Wij plannen extra tijd in, om zo drukte/teveel mensen te omzeilen. Zo zijn er zo min mogelijk mensen in de salon aanwezig.

* Laat kinderen graag thuis, kinderen bemoeilijken de situatie om kritisch met hygiëne om te gaan!

* Wij hebben tijdelijk geen lectuur of IPad’s beschikbaar

* Wij gebruiken tijdelijk bij de warme drankjes geen lepels, maar houten wegwerp roerstaafjes. Een theesmaakje/zakje mag je zelf even uitkiezen.

* Wij praten zoveel mogelijk via de spiegel met jou als klant en met elkaar.

* Er is voldoende desinfectie handgel en sprays zijn aanwezig.

* De jas mag je tijdelijk even zelf ophangen en afnemen.

* Ben je ziek? Verkouden, snotterig etc. etc. kom niet! Voelen wij ons er niet goed bij? Dan kan het zijn dat we niet aan de behandeling beginnen.

* Wij wassen voor en na elke klant onze handen en jullie kunnen ook overal jullie handen wassen en met keukenrol/wegwerpdoeken drogen. Dit mag ook in onze chemieruimte, zo hoef je niet naar het toilet. Scheelt weer een deurklink!

*Wij gebruiken bij iedere klant schone nieuwe kapmantels die wij na gebruik (1x) zullen verschonen en in de wasmand zullen doen.

*Werkplaats en behandelstoelen worden na elke klant gedesinfecteerd net zoals onze overige ” contactoppervlaktes”.

*Wij letten extra op hygiëne; alle (werk)materialen worden na elke behandeling vernieuwd en verschoond. Kapmantels, verfmantels etc. deurklinken worden ook meerdere keren per uur gedesinfecteerd net als ons pinapparaat.

*Wij vragen je graag om te pinnen.

* Wij vertrouwen er vooralsnog op dat je als klant zuinig bent op jouw eigen gezondheid en op de onze. Net als ons team. Er werken uitsluitend fitte medewerksters, (licht) zieke , verkouden, snotterige, niet fitte medewerksters blijven thuis. Wij nemen geen enkel risico. De medewerksters zijn er omdat ze dat zelf willen, als ze zich er niet goed bij voelen blijven ze thuis.

* Ben je zelf ziek, griep, koorts, niet lekker, snotterig, verkouden etc. of welke reden dan ook, of twijfel je?? Blijf thuis! Bel/mail/WhatsApp ons om de afspraak te verzetten/annuleren. Wij knippen nu echt geen (licht)zieke klanten, dat vinden wij onverantwoord.Bel ons op 0475-496304 om de afspraak te verplaatsen, of stuur ons een e-mail naar info@haarenzobybo.nl WhatsApp mag ook 06-513 528 27.

Wij volgen het nieuws op de voet, en als er nieuwe/strengere maatregelen genomen moeten worden zullen we dat gelijk doen!

 

 CORONA DEALS:

Heb je onze aanbiedingen gezien? Laten we op de goede manier ” profiteren” van de situatie! Wij hebben alleen de maand maart & april 2020

*** 25% korting op onze CLIP-IN EXTENSIONS!  Maak jouw afspraak in de salon! Wat zijn Clip-In extensions?

— Bekijk hier het filmpje –> KLIK HIER.  

*** Wil/kun/durf/ga jij de deur niet uit in deze Corona-crisistijd? Wij brengen ook Do-It-Yourself- overlevingspakketjes haarverf/toners in jouw kleur langs huis!Koop 2 tubes verf en ontvang GRATIS waterstofperoxide 120ml  (t.w.v. €7,50), en een gratis professionele haarverfkwast, mengbakje en handschoenen! De prijs voor 2 tubes incl. kwast is €39,95. Langsbrengen in de regio Roermond/Heythuysen is GRATIS. Opsturen is €7,25

*** Cadeaubonnen die meer waarde krijgen naar besteding ;

  • Besteed €50 en ontvang €60
  • Besteed €75 en ontvang €90
  • Besteed €100 en ontvang €125

Wij kunnen de cadeaubon naar je opsturen/langsbrengen, of voor je klaarleggen in de salon? Deze kan ook worden bijgeschreven in ons systeem op jouw account! Je mag de bonnen verspreid spenderen in de salon en blijft onbeperkt geldig. De bonnen zijn niet geldig  i.c.m. overige actie’s, kortingen en Kaart & Zo paskorting.

Wij nemen de maatregelen en dit verschrikkelijke virus uiterst serieus en werken er hard aan om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen en het akelige virus buiten de deur te houden. Als laatste; doe zeker en vooral wat voor jou goed voelt, dat doen wij ook! 

We zorgen voor een veilige (werk)omgeving voor jullie en ons team. We kijken uit naar je bezoek!

Wij wensen iedereen veel goeds, gezondheid en met liefde voor haar en zeker voor ELKAAR!!

Veel liefs, x Team Haar & Zo by Bo

Openingstijden:
Maandag 09.00 / 17.00
Dinsdag 09.00 / 17.00
Woensdag 09.00 / 17.00
Donderdag 09.00 / 17.00
Vrijdag 09.00 / 19.30 ( het kan zijn dat we tijdelijk geen koopavond hebben)
Zaterdag 08.00 / 15.00

Afspraak maken?
* via onze website, klik hier
* via onze app (download deze in de AppStore/ Google Play)
* 0 4 7 5 – 4 9 6 3 0 4
* via WhatsApp 06-513 528 27
* Via een chatbericht op Facebook